eMAG: reduceri bune în prima zi de Stock Busters

eMAG: reduceri bune în prima zi de Stock Busters

eMAG a demarat o nouă campanie Stock Busters, iar mai jos ai trei recomandări de care să ții cont dacă vrei un gadget nou.

Lista completă a reducerilor poate fi consultată AICI, dincolo de cele trei produse de mai jos.

iPhone 7 îți propune o cameră foto principală capabilă să filmeze 4K și să-ți ofere fotografii impecabile, dar nici camera de selfie-uri, cu senzor de 7MP, nu te va dezamăgi. Ecranul Retina, de 4,7 inci, îți oferă rezoluția de 1334 x 750 pixeli, dar și protecție la șocuri. Telefonul se bazează pe procesorul A10 Fusion și beneficiază și de standardul de protecție IP67. Mai multe detalii despre telefon găsești la eMAG, unde are o reducere de 24%.

Fitbit Ionic e un smartwatch pe care vrei să-l ai la încheietura mâinii dacă ai de gând să duci un stil de viață mai sănătos. Are GPS încorporat, astfel că dacă ieși la alergat sau la pedalat nu mai ai nevoie și de telefon. Ceasul e capabil să îți măsoare ritmul cardiac pe tot parcursul zilei, iar atunci când e timpul să dormi, Ionic va măsura și date despre somn, ca să-ți ofere detalii despre calitatea acestuia. Ceasul e rezistent la apă, astfel că îl poți lua cu tine și dacă vrei să înoți. Mai multe detalii despre smartwatch, dar și despre reducerea de 30%, găsești la eMAG.

Laptopul ASUS F542UN-DM017T îți pune la dispoziție un procesor i7 din generația Kaby Lake, care rulează la 4 GHz. Ai și 8 GB de memorie RAM, iar la capitolul stocare, poți folosi 1 TB pe hard disk. Ecranul laptopului are diagonala de 15,6 inci, iar rezoluția acestuia e Full HD. Ai parte și de o placă video dedicată, MX150 de la NVidia. Mai multe detalii despre laptop găsești la eMAG.

Citește și: