eMAG: reduceri bune cu care să începi noul an

eMAG: reduceri bune cu care să începi noul an

eMAG a terminat campaniile speciale de reducere desfășurate încă de la Black Friday, însă asta nu înseamnă că nu mai ai parte de reduceri.

Prețurile speciale la produse continuă să fie disponibile în magazinul online, iar mai jos găsești trei sugestii de gadgeturi și alte dispozitive pe care trebuie să le ai.

Huawei Mate 10 Lite îți oferă un ecran generos, de 5,9 inci și cu rezoluție Full HD+. Telefonul are 4 GB de memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare, dar și un procesor Huawei Kirin 659. Smartphone-ul e dotat cu două camere de 16 MP și 2 MP pe spate și cu alte două de 13 MP și 2 MP pe față. Bateria are capacitatea de 3.340 mAh. Mai multe detalii despre telefon și despre reducere găsești la eMAG.

ASUS ROG GL553VE-FY022 e un laptop de gaming pe care te poți baza dacă vrei să ai parte de performanță la un preț bun. Laptopul are un procesor puternic: modelul Intel i7-7700HQ face parte din generația Kaby Lake și operează chiar și la 3,8 GHz. Ai la dispoziție și 8 GB de RAM, dar și 1 TB de stocare pe HDD. Placa video dedicată e o NVidia GeForce GTX 1050 Ti, cu 4 GB de memorie, fiind ideală pentru monitorul Full HD, de 15,6 inci. Mai multe detalii despre laptop și despre reducere găsești la eMAG.

Un soundbar precum modelul HTRT3 de la Sony îți oferă 600W de putere și sunet surround realist, pe 5.1 canale. În plus, sistemul vine și cu NFC și Bluetooth, astfel că-ți poți conecta rapid smartphone-ul. Soundbar-ul nu are nevoie de configurări complexe, fiind necesară doar conectarea boxelor pentru a-i asigura funcționalitatea. Sony HRTRT3 vine cu o reducere de 10 față de prețul inițial, iar în lista de oferte eMAG este disponibil AICI.