eMAG: reduceri bune de care să profiți în campania Crazy Days

eMAG: reduceri bune de care să profiți în campania Crazy Days

Campania de reduceri Crazy Days mai are ceva până la final, iar astăzi ai ocazia să-ți cumperi telefoane la prețuri bune de la eMAG.

Toate reducerile din campanie sunt AICI, iar mai jos ai trei recomandări de care să profiți.

Samsung Galaxy A8 (2018) a fost lansat la început de an și a fost smartphone-ul care a corectat poziția ”greșită” a senzorului de amprentă de pe Galaxy S8. A adus un senzor centrat și un design similar cu cel al flagship-ului de anul trecut. Telefonul e o variantă bună dacă ești în căutarea unui smartphone cu aspect premium, dar care nu intră în categoria de preț a acestor dispozitive. Prețul a scăzut relativ rapid de la lansare și până acum, iar acum ai ocazia să cumperi un Samsung Galaxy A8 (2018) cu un discount de 34%, de Crazy Days.

iPhone 6 rămâne un telefon bun, pe care poți să te bazezi dacă vrei un model bun de la Apple, care să-și facă treaba. Ecranul LCD are rezoluția de 1.334 x 750 pixeli și se desfășoară pe o diagonală de 4,7 inci. Camera foto nu se lasă mai prejos, cu o cameră foto de 8 megapixeli. Telefonul vine cu 1 GB de memorie RAM și cu un procesor dual-core, de 1,4 GHz. iPhone 6 are un discount de 30% și poate fi găsit la eMAG.

Huawei Mate 10 Lite e un telefon care e departe de a dezamăgi, chiar dacă e fratele mai mic al unui smartphone de top. Acesta vine cu un ecran de 5,9 inci, cu rezoluție Full HD+, are 4 GB de memorie RAM și îți pune la dispoziție și 64 GB de spațiu de stocare. Procesorul este de producție proprie, modelul Kirin 659. Telefonul are două camere foto de 16 MP și 2 MP, pe spate, iar pe față sunt două de 13 MP și 2 MP. Bateria e de 3.340 mAh. Îl găsești cu un preț foarte bun la eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: