eMAG: noi reduceri la telefoane în campania Stock Busters

eMAG: noi reduceri la telefoane în campania Stock Busters

La eMAG continuă reducerile din campania Stock Busters, iar mai jos ai trei recomandări de telefoane pe care să le iei la un preț bun.

Samsung Galaxy Note 8 este de acum ”fostul” flagship din serie, deoarece ai parte de Note 9. Totuși, pentru modelul 8 ai acum un preț destul de bun, iar performanțele nu te vor dezamăgi în vreun fel. Note 8 este caracterizat, în primul rând, de celebrul S-Pen, pe care îl poți folosi ca să iei notițe, ca să desenezi sau ca să folosești mai eficient telefonul. Ecranul este mai mare decât cel de pe S8 Plus, cu o diagonală de 6,3 inci, și datorită formulei Infinity, poți fi sigur că ai un raport display-corp imens. Poți găsi toate detaliile despre telefon la eMAG.

LG V30 încă este un telefon foarte bun. A fost prezentat la Berlin în toamna lui 2017 și, între timp, prețul a scăzut destul de mult. Îl găsești la eMAG cu o reducere de 51%. Are un hardware foarte bun cu procesor de top, 64 GB spațiu de stocare și două camere foto remarcabile, cu care îți vei face treaba foarte bine, într-o mulțime de situații. Telefonul este disponibil AICI.

iPhone X continuă să se vândă destul de bine, poate și pentru că vine cu schimbări majore față de modelele precedente. Asta se vede în primul rând la ecranul de 5,8 inci, cu crestătură și margini minime. Camera foto principală are doi senzori și este una dintre cele mai bune de pe piață. Smartphone-ul este cel cu varianta de 64 GB de stocare, alături de care ai 3 GB de memorie RAM și procesorul A11 Bionic. Poți găsi iPhone X între reducerile eMAG, AICI.

Citește și: