eMAG: noi reduceri de Revoluția Prețurilor

eMAG: noi reduceri de Revoluția Prețurilor

Revoluția Prețurilor la eMAG a ajuns la a doua zi de reduceri, iar asta înseamnă că ai parte de noi oferte de care să profiți.

Samsung Galaxy A6 Plus a intrat de ceva vreme în oferta celor de la eMAG, iar acum ai ocazia să îl cumperi la un preț bun. Vine cu o cameră frontală de 24 de megapixeli, perfectă pentru selfie-uri, dar și cu un sistem de camere foto duale, de 16+5 MP, pe partea din spate. Procesorul octa-core rulează la 1,8 GHz, iar memoria RAM e de 3 GB. Ecranul e destul de generos, are 6 inci și e de tip Infinity, iar rezoluția e de 2.220 x 1.080 pixeli. Poți să-l găsești cu 11% reducere la eMAG, de Revoluția Prețurilor.

Televizorul Samsung 32M5502 nu e chiar cel mai mare pe care îl poți cumpăra, dar poate chiar nu ai nevoie de un TV cât peretele. Ai la dispoziție o diagonală de 80 de centimetri, iar rezoluția televizorului e Full HD, așa că te poți bucura de conținutul preferat la calitate ridicată. Acesta are o serie de tehnologii adiționale, ca Ultra Clean View și Contrast Enhancer, care îți îmbunătățesc experiența de vizionare. Boxele au câte 10 W fiecare și își pot face treaba până investești în ceva mai puternic. Televizorul are 27% reducere și e disponibil la eMAG.

Dacă tot ai televizor și vrei să te și distrezi, atunci consola Playstation 4 Slim e ceea ce trebuie să ai în vedere. Aceasta vine cu un HDD de 1 TB, destul de încăpător pentru mai toate jocurile de care ai fi interesat. Consola e o variantă specială cu model de camuflaj militar, deoarece vine la pachet cu jocul Call of Duty WWII, așa că te vei putea distra încă de când primești coletul. Consola are 100 de lei reducere și e disponibilă în oferta eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: