eMAG: gadgeturi care să te țină în casă în zilele friguroase

eMAG: gadgeturi care să te țină în casă în zilele friguroase

Nici zăpada nu mai e ce-a fost odată, așa că dacă vrei să o eviți, poți să-ți faci ziua mai bună cu unele gadgeturi de la eMAG, care te ajută să te distrezi.

Consola Xbox One Slim e una dintre alegerile de top pe care le poți face în acest moment. Varianta prezentată aici are un HDD de 500 GB, suficient cât să ții pe el cele mai importante jocuri pe care să le dovedești zilele astea. Dacă vrei mai mult, poți schimba HDD-ul cu unul de până la 2 TB. Consola poate să facă streaming de conținut 4K, dar este compatibilă și cu tehnologia HDR, astfel că te vei bucura de conținut de calitate ridicată. În plus, noul controller vine cu un design îmbunătățit, ca să ai parte de sesiuni de joc ideale. Poți găsi consola AICI, cu o reducere de 150 de lei față de prețul obișnuit.

Dacă nu ești fan Xbox, atunci sigur vrei să te reorientezi către PlayStation 4. În plus, de data asta nu primești doar consola, ci și jocul Gran Turismo Sport, care sigur te va ține ocupat până trec ninsorile, mai ales după ce te familiarizezi cu modul single-player și te muți către multiplayer. Consola vine cu un HDD încăpător, de 1 TB, iar controllerul Dualshock 4 este îmbunătățit, pentru o experiență de joc cât mai bună. Consola știe să redea conținut Blu-Ray, la fel ca predecesoarea. Momentan, PlayStation 4 alături de Gran Turismo Sport au un preț redus cu 7%, iar bundle-ul e disponibil AICI, în oferta eMAG.

Dacă vrei ceva mai portabil decât cele două console menționate anterior, atunci Nintendo Switch ar putea fi ceea ce cauți. Consola este cea pe care gamerii pasionați au așteptat-o îndelung și nu a dezamăgit la lansare, devenind rapid un best-seller. Acum, că apele s-au mai liniștit, nu trebuie să-ți faci griji că nu vei găsi consola în stoc. Nintendo Switch e numai bun dacă vrei să ai jocurile preferate la purtător și să nu te plictisești, oriunde ai merge. Designul, deși compact, îți oferă un display de 6,2 inci. Mai multe detalii despre consolă poți găsi AICI.

Citește și: