04 dec. 2018 | 11:17

eMAG are surprize neașteptate la 17 ani: telefoane, televizoare și nu numai

ACTUALITATE
eMAG are surprize neașteptate la 17 ani: telefoane, televizoare și nu numai

eMAG mai are un an până la majorat, iar la aniversarea de 17 ani îți aduce o mulțime de reduceri și oferte bune, de care să profiți chiar acum.

eMAG îți propune reduceri de 10 milioane de lei pentru aniversare. În plus, dincolo de ofertele pe care le găsești deja pe site, poți obține o reducere bonus, de 5%, dacă folosești codul ”eMAG17ani” atunci când plasezi o comandă. Mai jos găsești câteva recomandări din diverse categorii de produse. Firește, pe lângă toate acestea, vei găsi mii de alte reduceri, dar ideal ar fi să te grăbești. Deja au fost făcute cumpărături care au avut reduceri de peste două milioane de lei.

Telefoane cu prețuri bune de ziua eMAG

Samsung Galaxy S8 rămâne, la aproape doi ani de la lansare, un smartphone extrem de bun pe care să îl iei în calcul dacă vrei un telefon nou. Are ecran mare, raport de aspect de 18,5:9, dar te va uimi și cu una dintre cele mai bune camere foto pe care le poți găsi pe un smartphone. Restul specificațiilor lucrează împreună pentru o experiență cât mai bună. Găsești telefonul cu 30% reducere la eMAG.

Huawei Mate 20 Lite e un smartphone care te-ar putea păcăli tocmai cu numele ”Lite”. E un telefon destul de bun, cu ecran Full HD+, care are diagonala de 6,3 inci. În interior ai la dispoziție un procesor Kirin 710, dar și 4 GB de memorie RAM, alături de 64 GB de stocare. Telefonul are cameră foto principală de 20 + 2 megapixeli. Îl găsești la eMAG cu 11% reducere.

iPhone 6s e o opțiune bună dacă vrei un telefon Apple încă bun, dar care să nu coste o mână și un picior. Ecranul LCD are diagonala de 4,7 inci, astfel că telefonul e numai bun dacă nu vrei unul imens, care să fie greu de manevrat. Telefonul are procesor dual-core și 2 GB de RAM, alături de 32 GB de stocare. Găsești mai multe detalii despre el la eMAG, unde are reducere de 50%.

Televizoare la reducere de ziua eMAG

Samsung 40NU7122 îți oferă o diagonală a ecranului de 100 de centimetri, dar și rezoluție 4K. Astfel, te poți bucura de filmele și serialele preferate la cea mai înaltă calitate disponibilă. Televizorul are HDR10+, dar vine și cu alte tehnologii de îmbunătățire a calității imaginii. Are 25% reducere momentan în oferta eMAG.

Sony Bravia 49XF7005 e un televizor smart, care vine cu diagonală generoasă, de 123 de centimetri. Pentru o asemenea diagonală, rezoluția Ultra HD e perfectă, astfel că filmele și serialele se vor vedea mai clar ca niciodată. Ai parte și de un motor de upscaling bun, așa că și conținutul care nu e nativ 4K va arăta bine. Mai multe detalii despre televizor și despre reducerea de 40% găsești la eMAG.

Philips 43PUS7303/12 e tot un televizor cu rezoluție 4K, doar că panoul acestuia are diagonala de 109 centimetri. Avantajul acestuia e că ai parte de tehnologie Ambilight pe trei laturi, care îți oferă o experiență de vizionare mult mai imersivă. TV-ul are și alte tehnologii care fac din uitatul la filme o adevărată plăcere. Îl găsești la eMAG, cu un discount de peste 25%.