06 sept. 2018 | 17:55

Telefoane de la Digi Mobil pe care le iei cu bani puțini

ACTUALITATE
Telefoane de la Digi Mobil pe care le iei cu bani puțini

Dacă ai de gând să-ți cumperi un telefon nou, poți să arunci o privire pe modelele pe care ți le propune Digi Mobil, mai ales dacă vrei și prețuri bune.

Samsung Galaxy A6 e prima recomandare de smartphone, iar acesta vine cu un ecran Infinity, specific noilor telefoane ale producătorului. Are 5,6 inci și rezoluție HD+. Camera foto principală are 16 megapixeli și f/1.7, iar cea secundară vine cu un senzor similar, tot de 16 MP. Smartphone-ul are 3 GB de memorie RAM și un procesor octa-core, de 1,6 GHz. Găsești telefonul AICI, sau dacă îl vrei la liber, AICI.

Motorola G6 Plus e una dintre cele mai bune alegeri dacă vrei un raport preț-calitate echilibrat. Dispune de n ecran cu raport de aspect de 18:9 și diagonala de 5,9 inci, în vreme ce camera foto îți oferă un sistem dual, cu senzori de 12 + 5 megapixeli. Are procesor Snapdragon 450 cu memorie RAM de 4 GB și memorie de stocare de 64 GB. Are o baterie de capacitae generoasă, de 3.200 mAh, iar camerele foto au senzori de 12 și 5 megapixeli. La Digi, Motorola Moto G6 Plus e disponibil la prețul de 1.300 de lei, tot la abonamentul Optim 2, iar dacă îl vrei la liber e disponibil AICI.

Huawei P Smart e o altă variantă de telefon pe care-l poți cumpăra. Are ecran cu raport de aspect de 18:9, cu diagonala de 5,65 inci. Sistemul de camere foto duale îți oferă senzori de 13 + 2 megapixeli, în vreme ce camera pentru selfie-uri are un senzor de 8 megapixeli. Bateria telefonului are capacitatea de 3.000 mAh. La Digi Mobil, telefonul e AICI, în timp ce fără abonament îl poți cumpăra de AICI.

Toate telefoanele din oferta Digi Mobil sunt disponibile AICI.