Cea mai puternică boxă Bluetooth din lume e mai mică și mai ieftină

Cea mai puternică boxă Bluetooth din lume e mai mică și mai ieftină
20:17 10.10.2018

Dacă nu ești un entuziast al domeniului audio, este puțin probabil să fi auzit până acum de Devialet, brandul francez din spatele boxelor Phantom. Întâmplarea face că au realizat de mult timp cea mai puternică boxă Bluetooth.

În 2018, tinde să fie imposibil să te mai entuziasmezi la o boxă Bluetooth. Cu toate acestea, Devialet a făcut o treabă destul de bună din acest punct de vedere cu creațiile sale Phantom. Destul de compacte, creațiilor lor de forma unui ou au avut încă de la prima generație o putere astronomică de genul 1000W și un preț ce începea de la 1700 de dolari.

Dacă ai un spațiu sau buzunar prea mic pentru modelele de vârf ale brandului, vei fi încântat de versiunea un pic mai accesibilă a întregului concept promovat de Devialet. Noul model costă ”doar” 1000 de dolari și poartă numele Phantom Reactor.

Aceasta este de patru ori mai mică decât varianatele precedente, dar reușește să genereze ”un sunet nerezonabil”, conform creatorilor. Imaginea de mai jos te ajută să înțelegi un pic mai bine raport de dimensiune între cele două familii de produse.

Designul a rămas în mare parte neschimbat și asta nu reprezintă un lucru rău. Gradul de portabilitate a crescut însă semnificativ. Noua boxă este de dimensiunea unui ou de struț și poate fi ridicată cu o singură mână, deși greutatea sa de 4,5 kilograme te-ar putea descuraja să faci acest gest prea des.

Devialet Phantom Reactor poate fi achiziționată în două variante. Prima are 600W și generează un volum de zgomot de 95 decibeli. Versiunea de top are 900W și sare până la 98 decibeli, când este dată la maxim. La capitolul conectică, există atât Bluetooth sau Wi-Fi, cât și o intrare optică. Plaja de frecvențe redată este de la 18Hz la 21KHz.

Pentru a elimina orice fel de distorsiuni, zgomot de fond sau saturație a experienței audio, Devialet a combinat în mica boxă o serie stufoasă de tehnologii proprietare precum Analog Digital Hybrid amplification, Active Cospherical Engine acoustic design, Speaker Active Matching algorithm și Heart Bass Implosion acoustic process. Pentru mai multe detalii despre noul model, accesați site-ul producătorului. 

Devialet-Phantom-Premier-vs-Phantom-REACTOR

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI