Black Friday la eMAG: cele mai bune telefoane Samsung sub 2.000 lei

Black Friday la eMAG: cele mai bune telefoane Samsung sub 2.000 lei

Black Friday la eMAG nu vine cu reduceri doar la telefoane scumpe. Poți foarte bine să-ți cumperi și un telefon de buget, pe care acum o să-l iei la un preț și mai bun.

Când vine vorba de telefoanele de buget, ai o mulțime de variante dintre care să alegi, iar telefoanele celor de la Samsung ar putea să-ți facă cu ochiul. Nu trebuie să cheltui câteva mii de lei pe un smartphone, iar mai jos ai câteva telefoane care merită banii.

Poate că pare surprinzător, dar Samsung Galaxy S7 e între telefoanele cu prețuri de sub 2.000 de lei la care să fii atent. Smartphone-ul a fost un flagship de top la vremea sa, însă nici acum nu e de ignorat. La ceva mai bine de doi ani de la lansare, telefonul încă se ține bine și e o alegere foarte bună dacă ai un buget care se apropie de maximul sugerat în articol. Ai ecran bun. cameră și mai bună, specificații de top, iar designul e unul elegant, așa cum te-a obișnuit producătorul când vine vorba de flagshipuri. Telefonul este disponibil de Black Friday la eMAG aici.

Samsung Galaxy A6 (2018) are ecran AMOLED cu raport de aspect de 18,5:9, pe care producătorul l-a introdus în gama sa odată cu S8. Device-ul are cameră foto frontală de 16 megapixeli, numai bună pentru selfie-uri. Mai mult, dacă ții și la calitatea audio, te vei bucura să descoperi că telefonul are Dolby Atmos. Smartphone-ul are o reducere bună de Black Friday la eMAG și îl poți lua de AICI.

Black Friday la eMAG: Samsung sub 2.000 de lei

Și Galaxy A7 (2018) e demn de luat înseamnă de Black Friday la eMAG. Telefonul e numai bun pentru poze, deoarece are un sistem de camere foto triple, cu senzori de 24, 5 și 8 megapixeli. Ai la dispoziție și alte câteva artificii software, care să-ți facă pozele mult mai bune. Telefonul e inedit și pentru senzorul de amprentă așezat lateral. Mai multe informații despre telefon, dar și despre reducerea de Black Friday la eMAG, găsești aici.

Samsung Galaxy J5 (2017) e o variantă bună dacă nu ești foarte pretențios și ai de gând să îți cumperi un telefon destul de ieftin. Are camere bune, atât pentru fotografii obișnuite, cât și pentru selfie-uri. Are și senzor de amprentă, ca să nu duci grija siguranței. Telefonul are doar rezoluție HD; dar ecranul Super AMOLED ar trebui să mai echilibreze balanța. Dispozitivul e disponibil de Black Friday la eMAG aici.

Și Samsung Galaxy S6 Edge e un smartphone demn de luat în calcul dacă vrei un telefon sub 2.000 de lei. Dispozitivul are ecran curbat, cu rezoluție de 2.560 x 1.440 pixeli. Camera foto principală are 16 megapixeli, iar pe față ai o cameră de 5 MP. performanțele telefonului sunt încă lăudabile, așa că poți să-l folosești o perioadă îndelungată fără vreo problemă. Din păcate, telefonul nu are și slot de card, așa că trebuie să te mulțumești cu 32 GB de stocare internă. Mai multe detalii ai în campania de Black Friday a eMAG.