Avicii a murit. DJ-ul a fost găsit decedat în Oman

Avicii a murit. DJ-ul a fost găsit decedat în Oman
20:58 20.04.2018

Avicii a murit la 28 de ani. DJ-ul a fost găsit decedat, din circumstanțe necunoscute, în Oman.

Avicii, unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, a murit pe 20 aprilie. Decesul a fost confirmat de reprezentanții artisului. Versiunea oficială este că a fost găsit mort în Msuca, Oman.

Avicii, pe numele lui real Tim Bergling, s-a născut în Suedia. DJ-ul a anunțat în 2016 că se retrage din activitatea muzicală.

Ausţinut ultimul concert la Ushuaia Ibiza Beach Hotel în același an. Avicii a fost și în România, în anul 2015, la festivalul Untold, din Cluj.

În cariera sa, Avicii a lucrat cu Madonna, Coldplay sau David Guetta și a urcat de două ori pe locul al treilea printre cei mai buni DJ din lume, în 2012 și 2013, potrivit „DJ Magazine”.

Avicii s-a născut pe 8 septembrie 1989. În cariera sa a fost nominalizat de două ori la premiile Grammy – pentru „Sunshine”, cu David Guetta, în 2012, şi pentru „Levels”, din 2013.

Printre piesele sale cele mai cunoscute se numără „I Could Be the One”, „Wake Me Up”, „You Make Me”, „X You”, „Hey Brother”, „Addicted to You”, „The Days”, „The Nights” şi „Waiting for Love”. A lansat două albume de studio – „True” (2013) şi „Stories” (2015).

Etichete:
loading...