Andrei Gheorghe a murit. Cine a fost omul cât tot radioul românesc

Andrei Gheorghe a murit. Cine a fost omul cât tot radioul românesc

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. A fost unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de radio și televiziune. Decesul a fost consemnat în seara de 19 martie.

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani, în seara zilei de luni, 19 martie. Acesta a fost găsit decedat în baie, iar apelul la 112 a fost făcut la puțin timp după ora 22.15.

Andrei Gheorghe, conform informațiilor date publicității la miezul nopții, era mort de cel puțin 12 ore când a fost găsit în baie. Mai multe detalii vor fi știute după ce vor fi investigate toate aspectele ale decesului. Deocamdată se știe că a suferit un stop cardio-respirator.

În cazul lui Andrei Gheorghe, poliţia va deschide un dosar de moarte suspectă Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, e aşteptat medicul legist pentru stabilirea cauzelor morţii. Andrei Gheorghe s-a născut pe 14 ianuarie 1962, în Lipeţk, Rusia.

Andrei Gheorghe, o voce cât tot radioul românesc

Andrei Gheorghe a fost unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de radio și de televiziune din România, dar a realizat și filme și documentare. Totodată, a fost și o prezență remarcabilă în televiziunea din România. Ultimii ani l-au găsit însă departe de audiovizual.

Andrei Gheorghe a fost îndeosebi cunoscut pentru emisiunile de la Pro FM București, dintre 1996 și 2002 – cu „Midnight Killer” și „13-14”. La Pro FM a și revenit în ultima perioadă a carierei cu matinalul. Pe  TV s-a remarcat cu “Lanțul Slăbiciunilor” și “Gheorghe”. A mai lucrat și la Realitatea TV, unde a realizat emisiunile „Politica, frate!” și „Am o știre pentru tine!”

Andrei Gheorghe s-a născut în Lipețk, Rusia, în data de 14 ianuarie 1962. A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, rusă-engleză, la Universitatea din București.

Acesta și-a făcut debutul în 1991, la Radio Constanța, unde a fost reporter special până în 1993. A avut un rol secundar în filmele “Amen” al lui Costa Gavras, “Tinerețe fără tinerețe” al lui Francis Ford Coppola (film deja în faza de preproducție) și a colaborat cu foemația “Paraziții” pentru albumul “Irefutabil”.

În cariera sa a mai realizat un scurtmetraj. S-a numit „Dubla personalitate” și a fost lansat în 2008. Tot pe radio, Andrei Gheorghe a fost realizatorul emisiunii „Cu Gheorghe și Mihaiu” de la Radio Guerilla. În fine, a colaborat pe TV și cu Kanal D ca să modereze un reality show românesc: „Rătăciți în Panama”.

Emisiunea “13-14” cu Andrei Gheorghe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI