Ziua Lamborghini a reunit cele mai emblematice modele ale producătorului [FOTO]

Ziua Lamborghini a reunit cele mai emblematice modele ale producătorului [FOTO]

Ziua Lamborghini a fost sărbătorită recent în Japonia, iar evenimentul a adus laolaltă o mulțime de mașini de lux ale producătorului, atât clasice cât și moderne.

Japonezii au avut parte de o mulțime de evenimente auto luna aceasta, începând cu Nicole Racing Days și continuând cu La Festa Mille Miglia și Al 70-lea Raliu Aniversar Ferrari, însă lucrurile n-au ajuns la final.

În ultimii trei ani, Lamborghini Japan a sărbătorit prezența brandului în această țară, iar anul acesta evenimentul a fost unul special, deoarece marchează 50 de ani de Lamborghini în Japonia. Astfel, au ajuns la întâlnire mai bine de 100 de mașini de lux.

Poate că pare surpinzător, dar Japonia este a doua piață ca mărime pentru companie, după SUA. Pentru a sărbători evenimentul, producătorul de automobile a anunțat și o ediție limitată de cinci Aventador S Roadster pentru japonezi.

lamborghini 4

Cele cinci mașini au sunt inspirate de către ”go-dai”, sau cele cinci elemente: foc, apă, aer, pământ și rai. Mașina de mai sus reprezintă apa, spre exemplu. Firește, fiecare dintre cele cinci automobile a fost deja vândut.

lamborghini aventador s roadster

Din păcate pentru curioși, din cauza vremii nefavorabile, parada automobilelor clasice a fost anulată. Cu toate acestea, pe parcursul zilei, din ce în ce mai multe mașini moderne au apărut pe parcursul zilei, acestea pregătindu-se pentru parada ce urma să aibă loc seara. Din păcate pentru cei cu mașini prea modificate, însă, parada era destinată doar automobilelor care arată cât mai original, astfel că cele cu kituri de modificare a caroseriei au rămas pe dreapta. lamborghini

lamborghini

lamborghini 5

lamborghini 6

lamborghini 7

lamborghini 8

lamborghini 9

Sursa: jalopnik.com