Vestul Sălbatic + MMO = Love [FOTO]

Vestul Sălbatic + MMO = Love [FOTO]

Un nou MMO se întrevede la orizont și nu arată rău deloc. Toată acțiunea se petrece în Vestul Sălbatic și aduce teribil de mult cu hitul de pe console al Rockstar Games, Red Dead Redemption. Wild West Online promite multe împușcături, urmăriri pe cai și atmosfera aceea de western care ne place tuturor atât de mult.

wild west mmo

Lansarea noului MMO depinde de succesul campaniei de Kickstarter a echipei care urmează să-l producă. Oamenii din spatele lui Wild West Online au mai lucrat în trecut la titluri precum League of Legends sau Crysis, deci putem spune că știu ce fac. Noul studio, cel care îl va produce, se numește 612 games. Dacă jocul celor de la Rockstar nu a ajuns niciodată pe PC, acest gol ar urma să fie acoperit de Wild West Online.

wild west mmo

MMO-ul va fucționa pe sistemul PvP, iar multiplayer-ul va fi mai ofertant decât ce am avut pe Red Dead Redemption. De asemenea, vicepreședintele publisherului care se va ocupa de Wild West Online a spus că există o cerință pentru un astfel de joc, neadresată până acum gamerilor utilizatori de PC. În plus, jocul va dispune și de un sistem de genul ”wanted level” precum cel pe care îl găsim în GTA. Cu toate acestea, nu vor fi NPC-uri care să te atace, singurii care pot face asta fiind ceilalți jucători, relatează Gamespot.com.

wild west mmo

Campania de pe Kickstarter va debuta, cel mai probabil, la sfârșitul lui mai, cei de la 612 games cerând 250.000 de dolari pentru crearea jocului lor. În caz că reacția publicului va fi una pozitivă, studioul intenționează să investească și mai mult în joc, pe viitor.

Citește și: