Un cuplu câștigă bani buni pentru fotografiile postate pe Instagram

Un cuplu câștigă bani buni pentru fotografiile postate pe Instagram

Jack Morris și Lauren Bullen fac senzație pe Instagram, iar postările lor le aduc sume de bani impresionante.

Cuplul călătorește în jurul lumii, iar fotografiile pe care le postează pe conturile de Instagram sunt plătite extrem de bine de brandurile care vor să își facă reclamă prin intermediul feed-urilor acestora.

Împreună, cei doi au peste 3 milioane de followeri pe Instagram și sunt împreună de aproximativ un an, după ce s-au cunoscut în Fiji. Acum, aceștia locuiesc în Indonezia, dar călătoresc în jurul lumii și sunt plătiți pentru asta.

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

Astfel, Morris afirmă că a primit 9000 de dolari pentru o singură fotografie, în timp ce Bullen a primit 7500 de dolari. Morris adaugă faptul că nu acceptă înțelegeri care i-ar aduce mai puțin de 3000 de dolari.

[readmore]

Înțelegerile cu brandurile internaționale sunt cele de unde vin cei mai mulți bani. O companie de telecomunicații l-a plătit pe Jack cu 35.000 de dolari pentru două zile de filmări și cinci fotografii postate pe contul său de Instagram.

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

Acesta s-a lăsat de școală la 17 ani și a lucrat patru ani la o firmă de curățat covoare, până când a decis să-și asume un risc imens, mutându-se în Bangkok. A reușit să creeze mai multe conturi de succes pe Instagram și le-a vândut ulterior, păstrându-l doar pe cel curent, care a atras nu doar followeri, ci și branduri care doresc să-și facă reclamă, scrie businessinsider.com.

Una din călătoriile sale l-a adus în Fiji, unde a cunoscut-o pe Lauren, care făcea același lucru. Pasiunea amândurora pentru călătorii i-a adus destul de rapid pe același drum.

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on

Morris spune că nu folosește aplicații de telefon sau filtre pentru a-și edita imaginile, bazându-se doar pe Adobe Lightroom pentru a obține imaginile dorite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: