Top cinci telefoane Samsung: cele mai bune smartphone-uri ale producătorului

Top cinci telefoane Samsung: cele mai bune smartphone-uri ale producătorului

În acest top cinci telefoane Samsung, vă prezentăm modelele de top ale producătorului sud-coreean, fie că vorbim despre flagship-uri sau nu.

Samsung este unul dintre cele mai cunoscute branduri pe piața telefoanelor mobile și chiar dacă încep să apară competitori în domeniu, numele acestora nu va cădea din top prea curând. Tocmai de aceea prezentăm și noi un top cinci telefoane Samsung, util dacă vrei să alegi cele mai bune modele.

Top cinci telefoane Samsung: Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge este cel mai bun telefon pe care compania îl oferă la momentul actual. Smartphone-ul are ecranul curbat pe ambele laturi și o diagonală a display-ului de 5,5 inci, acesta având rezoluția de 2560 x 1440 pixeli. Telefonul este rezistent la apă și la praf, având certificarea IP68, iar smartphone-ul vine și cu o baterie generoasă, de 3600mAh. Procesorul Exynos 8890 are arhitectură octa-core și rulează la 2,3 + 1,6 GHz, iar memoria RAM, de 4GB, este suficientă pentru orice nevoie. Toate detaliile despre Samsung Galaxy S7 Edge sunt disponibile aici.

Telefoane Samsung de top: Samsung Galaxy S7

Varianta standard a celui mai recent flagship Samsung, modelul Galaxy S7, este în continuare un telefon de top pe care îl poți avea în buzunar. Smartphone-ul vine cu un ecran generos, de 5,2 inci, și cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. Telefonul vine cu 4GB de memorie RAM și cu un procesor Exynos 8890, care rulează la 2,3 + 1,6GHz. Smartphone-ul are o cameră foto de 12MP, ideală pentru fotografii impecabile, dar are și o cameră pentru selfie-uri, de 5MP. Mai multe informații despre Samsung Galaxy S7 găsești aici.

Cele mai bune telefoane Samsung: Samsung Galaxy S6 Edge

Predecesorul din seria flagship-urilor de la Samsung, modelul Galaxy S6 Edge, este unul dintre cele mai bune telefoane ale sud-coreenilor. Telefonul are un procesor octa-core, care rulează la 2,1 + 1,5GHz, dar te poți baza și pe 3GB de memorie RAM, pentru a te juca sau a face multitasking. Ecranul de 5,1 inci este curbat pe ambele laturi, iar rezoluția acestuia este de 2560 x 1440 pixeli. Smartphone-ul are și o cameră de 16MP, cu diafragma de f/1.9. Toate specificațiile lui Samsung Galaxy S6 Edge  pot fi găsite aici.

Top cinci telefoane Samsung: Samsung Galaxy Note 5

După dispariția lui Note 7, Samsung Galaxy Note 5 rămâne cel mai bun telefon din seria Note, iar la un an și jumătate de la apariție, încă este o recomandare ideală, mai ales dacă ai și cerințe business. Binecunoscutul S-Pen este integrat în pachet, acesta sporind experiența de utilizare a telefonului. De asemenea, smartphone-ul beneficiază de încărcare wireless și de o cameră de calitate, cu senzor de 16MP. Procesorul octa-core Exynos 7420, de 2,1 + 1,5 GHz, alături de cei 4GB de memorie RAM, îți oferă garanția că toate aplicațiile vor rula impecabil. Lista completă a specificațiilor lui Samsung Galaxy Note 5 poate fi consultată aici.

Telefoane Samsung de calitate: Samsung Galaxy A5 (2017)

Încheiem acest top cinci telefoane Samsung cu noul model Galaxy A5 (2017). Smartphone-ul are procesor octa-core, de 1,9GHz, dar și 3GB de memorie RAM, specificații ideale pentru aplicații care necesită multe resurse. Ecranul de 5,2 inci are rezoluție Full HD, iar camera de 16MP este potrivită pentru filmările 1080p. Capacitatea bateriei este generoasă, de asemenea, având 3000mAh. Samsung Galaxy A5 (2017) poate fi găsit aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: