Top 10 reclame Superbowl 2017 pe care trebuie să le vezi

Ca în fiecare an, Superbowl 2017 a incorporat unele dintre cele mai interesante reclame, cu încărcătură emoțională deosebită și multă tehnologie.

Acest an va fi unul dominat de proteste. În România avem deja o săptămână de proteste realizate cu ardoare în București și multe alte orașe din țară. În Statele Unite, Donald Trump este deja subiectul mai multor procese și proteste după ce a semnat numeroase ordine prezidențiale cu consecințe nefaste. Gradul sporit de tensiune din politică era imposibil să nu se reflecte măcar într-o parte dintre reclamele de la Superbowl 2017.

Mult așteptatul meci de fotbal vine la aproximativ o săptămână după ce Trump a semnat un ordin prezidențial prin care este interzisă intrarea în Statelor Unite ale Americii a tuturor persoanelor născute în 7 țări majoritar musulmane. Nu contează dacă au viză validă sau carte verde pentru ședere nelimitată, foarte mulți au rămas blocați în aeroporturi de pe teritoriul SUA pe parcursul mai multor zile. Respectiva manifestare de rasism și lipsă de toleranță din parte președintelui a fost combătută măcar parțial prin intermediul clipurilor de mai jos.

Cele mai multe reclame din acest an difuzate pe parcursul Superbowl 2017 au venit din partea giganților din Tech. Aceștia încearcă să găsească metode cât mai eficiente pentru a relaționa cu publicul larg american. În acest scop, ajung să investească sume fabuloase în reclame lacrimogene. Alte reclame încearcă să promoveze cât se poate de eficient un nou produs sau serviciu, dar alegerile făcute s-ar putea să nu fie foarte inspirate.

Ca exemple, T-Mobile și-a promovat un abonament de telefonie cu trafic nelimitat apelând la Justin Bieber care dansează cu #UnlimitedMoves. Trecând peste faptul că nu toată lumea este fan Justin Bieber, reclama s-ar putea să vă facă să scrâșniți din dinți. Pe de altă parte, Airbnb a ales foarte bine cadrele pentru reclama sa pro-diversitate intitulată We Accept. Restul reclamelor le puteți judeca singuri.

07:27 07.02.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video