30 ian. 2017 | 17:46

Sony Xperia XA2 ar putea fi vedeta acestui clip [VIDEO]

ACTUALITATE
Sony Xperia XA2 ar putea fi vedeta acestui clip [VIDEO]

Sony își propune să anunțe cinci modele diferite de smartphone-uri la convenția MWC 2017. Printre acestea se numără și modelul Sony G3121, despre care aflăm de la SlashGear, prin intermediul unui video publicat online.

Anul trecut, în cadrul aceluiași congress, Sony ne-a facut cunoștință cu trei modele din linia Sony Xperia X. Printre acestea se include și modelul Sony Xperia XA, care se află la polul opus, din punct de vedere calitativ, față de celelalte două, adică Xperia X și Xperia XZ. Astfel, modelul XA lansat anul trecut are un display HD de 5 inch, un procesor MediaTek, 2GB memorie RAM și o cameră de 13MP.

Ceea ce ne atrage atenția în video-ul publicat, este asemănarea izbitoare între modelul G3121 și Xperia XA. Ambele au același aspect deosebit, datorat ecranului edge-to-edge, aceasta fiind o conexiune vizibilă care poate fi trasată între cele două la prima vedere.

Totuși cele două se deosebesc prin aceea că G3121 adoptă design-ul folosit în cadrul telefoanelor  Xperia XZ și Xperia X,îmbunând simțul estetic al fanilor printr-un aspect unibody, fără îmbinări vizibile.

Video-ul în cauză nu ne oferă detalii suplimentare cu privire la calitatea elementelor smartphone-ului sau la specificațiile sale, dar putem estima, pe baza zvonurilor anterioare,  posibilele caracteristici ale acestuia. Așadar, unul dintre telefoanele despre care am mai auzit  are în componență un procesor MediaTek Helio P20, cu 4 GB de RAM, cameră cu o rezoluție de 23 de megapixeli, memorie de 64 de GB. Celălalt model, mai slab, are 3 GB de RAM, o memorie de 32 de GB și o cameră cu o rezoluție de 16 megapixeli.

Drept dovadă, prin omiterea menționării specificațiilor pentru noul telefon G3121, Sony ne poate surprinde prin implementarea oricărora dintre componentele menționate în cadrul celor două modele. Astfel că ne puntem aștepta atât la un telefon accesibil, de gamă medie, fie la un telefon cu o prestație superioară.

Autor: Ioana Bîrsan