Sonos Playbase înlocuiește un sistem audio cu o boxă cât o masă

Amatorii de sisteme audio compacte capabile să-ți umple o cameră întreagă se pot orienta în următoarele săptămâni către Sonos Playbase.

O experiență cinematografică autentică în confortul căminului are nevoie de un sistem audio pe măsură. Pornind însă de la această premisă, nu-și doresc foarte mulți cabluri trase prin fiecare colț al casei cu scopul de a umple o cameră cu boxe. Alternativa implică achiziția unui soundbar sau a unei astfel de creații unice realizate de Sonos.

Sonos Playbase se apropie foarte mult de aspectul unei mese, cu excepția faptului că este un pic mai groasă și mai joasă. Are 57 x 720 x 373 milimetri. Grosimea de doar 57 milimetri este foarte importantă deoarece definește una dintre cele mai subțiri boxe create vreodată de către Sonos. Menită să fie instalată sub TV-uri de dimensiuni generoase, boxa nu ar trebui să întâmpine nici un fel de probleme în a găzdui panouri de până la 34 de kilograme. Disponibilă în culorile negru și alb, boxa arată impecabil și se poate integra cu ușurință în orice mediu fără a atrage neapărat atenția.

La interior, Sonos Playbase ascunde un sistem audio complex ce are la bază zece amplificatoare de clasă D ce transmit sunete către șase difuzoare pentru frecvențe medii, trei tweetere și un woofer pentru frecvențe joase. În funcție de dimensiunea camerei și amplasamentul boxei, Playbase ar trebui să facă o treabă destul de bună în a vă umple sufrageria cu sunet de calitate.

Este destul de greu de spus momentan dacă o astfel de boxă este capabilă să concureze de la egal la egal cu sisteme audio mult mai impozante, dar important este că și în cazul Sonos puteți introduce în ecuație alte boxe. Playbase poate transmite semnal wireless către un subwoofer Sonos Sub și două boxe Sonos Play:1 pentru recreerea unei experiențe surround.

Sonos Playbase va ajunge în magazine începând cu 4 aprilie la prețul de 800 de euro sau 700 de dolari, în funcție de teritoriul din care o achiziționați.

sonos-playbase-hands-on-0013-1500x1000

Alexandru Puiu
01:49 09.03.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video