14 apr. 2017 | 19:45

Sebastian Ghiță a fost prins în Serbia, iar internetul s-a umplut cu glume [FOTO]

ENTERTAINMENT
Sebastian Ghiță a fost prins în Serbia, iar internetul s-a umplut cu glume [FOTO]

Faptul că Sebastian Ghiță a fost prins în Serbia a fost știrea zilei, dar a fost și „mema” zilei, Facebook umplându-se cu fel de fel de glume la adresa omului de afaceri care s-a aflat, până acum, în urmărire internațională. 

Cercetat pentru spălare de bani, santaj, mită, dezvăluirea de informații confidențiale, dar și alte fapte de natură penală, Sebastian Ghiță a părăsit țara în luna decembrie a anului trecut, cu toate că acest lucru îi fusese interzis. Sebastian Ghiță a fost prins în Serbia, cu ajutorul autorităților sârbe, iar aspectul său schimbat a stârnit internetul.

Astfel, Ghiță, deținător al Asesoft și RTV, a fost asemănat cu Călin Gruia (Voltaj), Cristina Popescu (comediant) sau Mihai Bendeac. S-au făcut glume pe seama datei în care a plecat din țară (aproape de Crăciun) și data la care a fost adus înapoi (înainte de Paște).

Site-urile de umor (Times New Roman, de exemplu) au profitat de ocazie pentru a scrie numeroase articole, iar bloggeri din diverse domenii au făcut glume pe conturile lor de Facebook. Câteva dintre cele mai bune glume privind capturarea lui Sebastian Ghiță în Serbia le găsiți mai jos. Atenție, unele dintre ele conțin un limbaj care nu este potrivit minorilor.

Sursa imaginilor de mai jos: Autobaza 2.0