eMAG: Televizoare și telefoane Samsung la prețuri bune

eMAG: Televizoare și telefoane Samsung la prețuri bune

Dacă ai de gând să faci un upgrade televizorului sau telefonului, atunci reducerile eMAG de mai jos la produse Samsung te-ar putea ajuta.

Reduceri eMAG: Telefon mobil Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7, în continuare un se află la reducere la eMAG și vine cu un preț destul de bun. Are un display de 5,1 inch, cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, are un procesor octa-core de 2,3 + 1,6 GHz, dar vine și cu 4GB de memorie RAM. Camera foto principală de 12MP reușește să surprindă fotografii cu adevărat senzaționale. Smartphone-ul este rezistent la apă și vine cu 32 GB de spațiu de stocare, dar îi poți adăuga oricând un card microSD, în cazul în care nu ți se pare de ajuns. Îl găsești AICI cu un discount de 31% față de prețul inițial.

Oferte eMAG: Televizor LED Smart Samsung 4K, 50KU6072

Televizorul Samsung 50KU6072 vine cu diagonala ecranului de 125 de centimetri și cu rezoluție 4K, astfel că te poți bucura de conținut de cea mai înaltă calitate. Firește, televizorul are și o funcție de upscaling, astfel că și conținutul de rezoluție mai joasă va arăta cât mai bine cu putință. Smart Hub-ul televizorului arată bine și este simplu de folosit, conținutul fiind sortat pe categorii și ușor de accesat. În plus, poți distribui rapid conținut de pe alte device, cum ar fi telefonul, pe televizor. Între actualele reduceri eMAG televizorul Samsung 50KU6072 vine cu un discount de 20% și este disponibil AICI.

eMAG: Telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017) poate fi telefonul pe care îl cauți dacă îți dorești un design și funcții premium la preț de telefon mid-range. Smartphone-ul vine cu protecție IP68, fiind rezistent la apă și la praf. Ecranul de 5,2 inci are rezoluție Full HD, iar camera foto principală are un senzor de 16 megapixeli. Dacă ești amator de selfie-uri, atunci te va bucura camera secundară, care are tot 16 MP. Telefonul are un procesor octa-core și 3 GB de memorie RAM. Galaxy A5 (2017) vine cu o reducere de 30% față de prețul inițial și poate fi găsit AICI.

Citește și: