Samsung Galaxy S8 Plus: Care sunt specificațiile telefonului

Samsung Galaxy S8 Plus: Care sunt specificațiile telefonului
09:58 23.02.2017

Samsung Galaxy S8 Plus ajunge în centrul atenției, după ce specificațiile telefonului au apărut pe internet, iar acestea sunt destul de impresionante.

După ce am scris destul de mult despre Samsung Galaxy S8, a venit rândul să ne mutăm atenția și către varianta S8 Plus a telefonului, care vine cu o serie de îmbunătățiri față de varianta clasică a telefonului.

Astfel, avem parte de un ecran cu diagonala e 6,2 inci. Pare mare și va fi mare, într-adevăr, doar că trebuie să ținem cont de faptul că Samsung a depus eforturi pentru a micșora marginile ce înconjoară ecranul, iar imaginile pot fi văzute aici. Așadar, având un ecran mai mare în aproximativ același spațiu dat, Samsung Galaxy S8 Plus nu va fi cu mult mai mare decât alte telefoane cu dimensiuni asemănătoare, dar cu ecrane mai mici. În plus, ecranul este Quad HD+ și va avea, cel mai probabil, un format apropiat de 18:9.

Camera principală va avea un senzor de 12MP cu tehnologie dual-pixel, iar camera secundară va beneficia de un senzor de 8 megapixeli. Smartphone-ul va avea și un scanner de iris, pentru securitate sporită, arată androidcentral.com.

În ceea ce privește rezistența la apă și la praf, Samsung Galaxy S8 este certificat IP68, iar din punct de vedere al securității, telefonul beneficiază de tehnologia Samsung Knoz.

Smartphone-ul vine cu 64GB de spațiu de stocare, care poate fi extins cu ajutorul unui card microSD. De asemenea, telefonul vine cu 4GB de memorie RAM, iar procesorul va fi Snapdragon 835. În ceea ce privește alte tehnologii, vom ave aparte de Samsung Pay, dar și de încărcare wireless.

Nu în ultimul rând, căștile vândute alături de Samsung Galaxy S8 Plus beneficiază de cunoștințele celor de la AKG.

loading...