Samsung Galaxy S8 Plus va avea o baterie cu autonomie mai mică decât se anticipase inițial

Samsung Galaxy S8 Plus va avea o baterie cu autonomie mai mică decât se anticipase inițial

Noile zvonuri cu privire la Samsung Galaxy S8 Plus vin ca o dezamăgire și ne arată că telefonul va fi echipat cu o baterie cu o autonomie mai mică decât se anticipase inițial.

Android Central ne aduce la cunoștință posibilitatea ca modelul Galaxy S8 Plus, de 6,2 inch, să aibă în componență un acumulator mai mic. Deși capacitatea de 3,500 mAh este suficientă pentru un utilizator obișnuit, dar și pentru cineva care se folosește mai mereu de telefon pentru a-și duce la îndeplinire sarcinile zilnice, asta nu înseamnă că lipsa celor câteva ore în plus nu ne va deranja.

Într-o știre mai veche, vă anunțam că cele două dispozitive pe care Samsung le va propune, cel de 5,8 inch și cel de 6,2 inch, vor dispune de baterii cu dimensiuni diferite, de 3,250 mAh, respectiv de 3,750 mAh.

După nenorocirea cu Galaxy Note 7, a existat un interes susținut față de acumulatorul pe care cei de la Samsung îl vor integra în noua serie de telefoane Galaxy S8. Cele mai recente zvonuri susțin că Galaxy S8 și S8 Plus vor fi echipate cu acumulatoare de 3,000 mAh, respectiv 3,500 mAh. Acest lucru ne indică o baterie cu o autonomie mai mică decât se anticipase inițial, dar și raportat la cea integrată în Galaxy S7 Edge.

Zvonurile recente pe care le aducem în discuție se bazează pe o evidență concretă – o imagine cu acumulatorul în discuție și în care putem detecta câteva informații esențiale cu privire la modelul pe care compania îl va folosi. Astfel, aflăm că acumulatorul este produs de Samsung SDI, în Vietnam, la data de 21 februarie. De asemenea, fotografia ne sugerează clar o capacitate de 3,500 mAh.

Au existat numeroase speculații cu privire la faptul că Samsung nu se mai joacă cu focul de această dată și că va propune un acumulator cu o autonomie mai mică. Însă o baterie de 3,500 mAh pare totuși o opțiune cam nepotrivită pentru un dispozitiv de 6,2 inch. Însă rația neobișnuită de 18,5:9 și procesorul de 10nm ne indică o eficiență sporită a Galaxy S8 Plus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: