Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea un ecran uriaș și cameră foto duală

Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea un ecran uriaș și cameră foto duală

Samsung Galaxy Note 8 se apropie, cu pași mici, dar siguri, de lansare, astfel că avem noi informații despre viitorul phablet al companiei.

Am avut zeci de informații cu privire la Samsung Galaxy S8 înainte de lansare, zvonurile apărând din mai toate părțile. S-ar putea ca Note 8 să fie următorul telefon care să beneficieze de același tratament, asta dacă se va păstra tradiția instituită de S8.

Nu avem foarte multe informații despre Note 8 momentan, dar lucrurile încep să se miște, astfel că aflăm care ar putea fi dimensiunile noului ecran. Acesta ar urma să fie chiar mai mare decât cel pe care îl are Galaxy S8 Plus. Astfel, smartphone-ul ar urma să aibă o diagonală a ecranului de 6,3 inci.

Sună uriaș, dar s-ar putea ca Note 8 să calce pe urmele S8 și să vină cu un ecran care să aibă raportul de aspect de 18,5:9. Astfel, am putea avea parte tot de un Infinity Display, însă în cazul noului telefon, ar putea să fie puțin cam mult pentru persoanele care nu au mâini suficient de mari pentru un asemenea ecran, dar și pentru cele care vor un device pe care să îl controleze cu o singură mână.

Aceasta nu este singura veste bună cu privire la viitorul Note 8. Pe lângă ecranul de dimensiuni considerabile, telefonul va avea și un sistem de camere foto duale pe partea din spate, arată phonearena.com. Astfel, smartphone-ul va fi primul telefon marca Samsung care încorporează un astfel de design, după ce nici Galaxy S8 nu și-a surprins fanii cu un asemenea aranjament.

Până acum, diferențele dintre S8 și Samsung Galaxy Note 8 se rezumă la ecran, la camere și cel mai probabil, la stylus-ul pe care phablet-ul îl va avea. Cu toate acestea, ne putem aștepta și la alte diferențe în materie de design și de specificații, dar trebuie să mai așteptăm puțin până la alte informații.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: