Samsung a dezvăluit un televizor uriaș care costă mai mult decât o mașină nouă

Samsung a dezvăluit un televizor uriaș care costă mai mult decât o mașină nouă

Celor de la Samsung le plac ecranele uriașe, fie că vorbim de telefoane, de monitoare sau de televizoare, iar noua creație nu se lasă mai prejos la acest capitol.

Acum ceva vreme, compania a anunțat că are în plan să creeze un monitor de gaming uriaș, cu diagonala de 49 de inci, însă până atunci, Samsung a dezvăluit un televizor uriaș.

Noul televizor QLED Samsung are diagonala de 88 de inci, sau 223,5 centimetri, modelul Q9 având un panou pentru care compania vine cu asigurări destul de importante. Astfel, Samsung garantează că ecranul nu va suferi de pixeli arși de-a lungul a cel puțin 10 ani de utilizare.

[readmore]

Acesta are rezoluție 4K, ultra HD, oferind și suport pentru HDR. Firește, televizorul este compatibil cu telecomenzile inteligente create de către companie.

televizor samsung q9

Cât de mare este, totuși, noul televizor? Pe lângă diagonala de 2,2 metri, lungimea ecranului este de 200 de centimetri, în timp ce înălțimea acestuia ajunge la 170 de centimetri. Televizorul are un ecran mai mare ca suprafață decât patru televizoare cu diagonala de 109 centimetri și mai mare decât a 200 de telefoane Samsung Galaxy S8, arată thenextweb.com.

Datorită modelului Q9, Samsung își extinde astfel gama de televizoare QLED, care oferă momentan ecrane de 55, de 65 și de 75 de inci. Televizorul va ajunge în ediții limitate în America de Nord și în Coreea de Sud, dar ar trebui să ajungă și pe piețele europene de-a lungul lunii august.

Probabil cel mai puțin atractiv aspect legat de noul televizor este prețul acestuia. Samsung Q9 ar urma să coste 20.000 de dolari, mai mult decât diverse mașini noi pe care le poți cumpăra în prezent.