Oferte la resigilate pe care ți-ar părea rău să le ratezi

Oferte la resigilate pe care ți-ar părea rău să le ratezi

Zilele acestea sunt reduceri la cadouri pentru 8 martie (pe care le poți găsi AICI), dar noi am aruncat un ochi și în secțiunea de resigilate de pe site și am găsit câteva oferte bune. 

Reduceri la resigilate găsești la produse din multe dintre categoriile de pe site. Este vorba despre anumite gadgeturi care fie au fost expuse în showroom, pentru a fi admirate, fie au fost returnate magazinului după ce clienții s-au răzgândit în privința lor. Ele beneficiază de garanție din partea evoMAG, dar vin cu ambalajele originale desfăcute și cu urme minore de folosire. Întreaga listă cu produse resigilate din oferta magazinului este aici, iar mai jos iată alegerile noastre de acolo:

Dacă îți dorești un televizor mare și care oferă o imagine clară nu trebuie să plătești o grămadă de bani. În lista cu oferte la risigilate de la evoMAG am găsit un model de televizor Samsung care are un ecran de 125 de centimetri, ecran curbat și rezoluție full HD. Este un televizor smart, deci ai acces la Youtube și la serviciile de video streaming și îl poți cumpăra la reducere de la evoMAG folosind ACEST link.

Telefoanele cu Windows nu mai sunt la foarte mare căutare zilele acestea, dar asta nu înseamnă că nu au o serie de atuuri importante. În lista cu reduceri evoMAG la resigilate, am dat peste un Lumia 920, un vârf de gamă de acum câțiva ani al Microsoft. Acesta are un display de 4,5 inch cu rezoluție HD, spațiu de stocare de 32GB, procesor dual-core și 1GB RAM. Nu vă speriați de faptul că procesorul are numai două nuclee sau că memoria RAM este de numai 1GB, deoarece sistempul Windows pentru telefoane este mult mai eficient decât cel Android când vine vorba de gestionarea resurselor, iar performanțele vor fi fără cusur. Camera foto de pe Lumia 920 este foarte bună, chiar și în condiții de lumină scăzută, iar telefonul îl poți cumpăra la reducere de AICI.

Un smartwatch pentru fitness e un cadou perfect în această perioadă, mai ales că toată lumea încearcă să se pregătească pentru vară și pentru plajă. Cei de la MyKronoz au un model rezistent la apă și praf capabil să-ți monitorizeze activitatea fizică atât în apă cât și pe uscat, și care știe să-ți arate cele mai importante notificări de pe telefon. Îl poți cumpăra la reducere de la evoMAG și îl găsești AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: