Reduceri eMAG: Oferte la televizoare ieftine cu funcții Smart

Reduceri eMAG: Oferte la televizoare ieftine cu funcții Smart

Ca să îți cumperi un TV smart nu trebuie să cheltui foarte mult, iar dacă profiți de noile reduceri eMAG, poți găsi televizoare ieftine și bune.

Reduceri eMAG: Televizor LED Smart Samsung 50KU6072

Televizorul Samsung 50KU6072 vine cu diagonala ecranului de 125 de centimetri și cu rezoluție 4K, astfel că te poți bucura de conținut de cea mai înaltă calitate. Firește, televizorul are și o funcție de upscaling, astfel că și conținutul de rezoluție mai joasă va arăta cât mai bine cu putință. Smart Hub-ul televizorului arată bine și este simplu de folosit, conținutul fiind sortat pe categorii și ușor de accesat. În plus, poți distribui rapid conținut de pe alte device, cum ar fi telefonul, pe televizor. Între actualele reduceri eMAG televizorul Samsung 50KU6072 vine cu un discount de 20% și este disponibil AICI.

Oferte eMAG: Televizor Led Smart LG 43UJ635V

Televizorul LG 43UJ635V vine cu o diagonală a ecranului ceva mai mică, de 108 centimetri, dar păstrează rezoluția Ultra HD. Ca alte televizoare ale producătorului, acesta se bazează pe sistemul de operare webOS 3.5, noua versiune având o interfață mai prietenoasă. Tot conținutul multimedia de care ai nevoie este disponibil rapid, la doar câteva apăsări de buton distanță. În plus, televizorul vine și cu funcția Active HDR, care îți aduce conținut mai bogat în culori. LG 43UJ635V vine cu o reducere de 26% față de prețul inițial și poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG: Televizor LED Smart Sharp LC-32CHG6242E

Sunt o mulțime de televizoare ieftine cu funcții smart, iar acest model de la Sharp este o dovadă. Televizorul vine cu un ecran HD de 81 centimetri și cu sistemul Aquos Net+, care îți oferă acces rapid la aplicații ca Netflix sau YouTube. În plus, televizorul vine și cu sunet de calitate, asigurat de boxele Harman-Kardon. Nu în ultimul rând, datorită ACE PRO Engine poți beneficia de conținut HDR optimizat pentru televizor. Toate detaliile despre TV-ul Sharp și despre reducerea de 24% sunt disponibile AICI.

Citește și: