Reduceri eMAG: Oferte în ultima zi din ”Săptămâna electrocasnicelor”

Reduceri eMAG: Oferte în ultima zi din ”Săptămâna electrocasnicelor”

Reduceri eMAG cu ocazia ”Săptămânii electrocasnicelor” mai găsești doar astăzi, iar mai jos am selectat câteva oferte eMAG care ne-au atras nouă atenția. Catalogul complet cu promoții este disponibil AICI.

În cadrul celei mai noi runde de reduceri eMAG, retailerul pune spre vânzare tot felul de electrocasnice mari și mici la prețuri foarte bune. Dar, dacă ești mai interesat de cadouri de Ziua Îndrăgostiților decât de aparate electrocasnice, există promoții și pentru asta și le găsești AICI.

O combină frigorifică bună nu trebuie neapărat să fie foarte scumpă, iar printre numeroasele oferte eMAG am descoperit și acest frigider de la Arctic, care vine cu o reducere considerabilă, de 41%. Este o combină frigorifică mare și încăpătoare, dar care nu consumă foarte mult curent, mulțumită clasei energetice A+. Are o funcție care te avertizează în cazul în care ai uitat să închizi ușa și este disponibil, alături de alte produse aflate la reducere la eMAG, AICI.

Un aspirator bun îți ușurează cosniderabil eforturile când vine vorba de curățenie, iar acest model Philips este puternic și elimină și praful din aer. Este ușor de golit, fiind dotat cu un compartiment special care nu necesită saci, iar peria Turbo promite să scoată părul de animale din orice covor sau carpetă. Partea cea mai bună este că îl poți cumpăra la reducere, de la eMAG, accesând ACEST link.

O periuță electrică te ajută să-ți menții dinții albi și sănătoși, iar în lista cu oferte eMAG am descoperit un pachet special. Panasonic are un ”family pack” cu două periuțe electrice la un preț foarte bun. Periuțele sunt eficiente, capătul oscilând de 26.000 de ori pe minut, iar forma perilor permite și curățarea zonelor mai greu accesibile. Pachetul include și un capăt pentru copii și poți cumpăra periuțele Panasonic la un preț bun, având 21% reducere la eMAG. Le găsești AICI.

Citește și: