Reduceri eMAG: Oferte în ultima zi de Stock Busters

Reduceri eMAG: Oferte în ultima zi de Stock Busters
09:59 23.02.2017

Reduceri eMAG cu ocazia Stock Busters mai sunt doar astăzi. Campania de oferte eMAG vine cu reduceri de până la 50% la o gamă largă de produse, iar întregul catalog poate fi accesat AICI.

Reducerile eMAG de Stock Busters se aplică la aproximativ 45.000 de produse, iar în rândurile de mai jos poți descoperi câteva dintre produsele care ne-au atras nouă atenția.

Un laptop 2-în-1 este unul dintre cele mai versatile gadgeturi pe care le poți cumpăra, iar cei de la Dell au un model foarte bun, care beneficiază de o tăiere de preț cu ocazia noii runde de reduceri eMAG. Laptopul Dell văzut de noi are un display tactil cu diagonală de 15,6 inch și rezoluție full HD. Ecranul se dă peste cap, transformând laptopul într-o tabletă foarte puternică. Gadgetul are un procesor Intel Core i5 și 8GB memorie RAM, iar spațiul de stocare de tip SSD este de 256GB. Laptopul 2-în-1 poate fi cumpărat de AICI.

Un televizor inteligent îți îmbunătățește considerabil experiența de vizionare, iar sistem de operare pentru TV-uri mai bun decât Web OS de la LG nu prea există. Îl poți găsi și testa și pe acest model inclus în actuala rundă de reduceri eMAG. Ecranul are o diagonală de 108 centimetri, iar rezoluția este full HD, deci modelul se potrivește într-o sufragerie de dimensiuni medii. LG a dotat acest televizor cu numeroase tehnologii care îmbunătățesc atât calitatea imaginii, cât și pe cea a sunetului, pentru a oferi cea mai bună experiență. Îl poți cumpăra de AICI, la un preț special.

De reduceri eMAG beneficiază și camerele foto compacte. Noi am selectat un model ceva mai avansat, cu un zoom mare. Este vorba despre Sony Cyber-Shot DSC-HX300V, un aparat cu 20 MP și zoom optic 50x. Pozează bine și filmează la fel de bine și îl puteți găsi, alături de alte oferte eMAG, AICI.

loading...