Reduceri eMAG: Oferte în ultima zi de Stock Busters

Reduceri eMAG: Oferte în ultima zi de Stock Busters

Ultima zi de reduceri eMAG din campania Stock Busters este aici, iar asta înseamnă că mai jos aveți la dispoziție o serie de oferte atrăgătoare.

Reduceri eMAG: Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1281ELH-VK

Încă n-a venit canicula, dar sigur nu vrei să fii luat prin surprindere când temperaturile vor crește vertiginos. Tocmai de aceea e bine să-ți instalezi din timp un aparat de aer condiționat care să te ajute la nevoie. Aparatul Daewoo este util atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, iar totul se petrece la un nivel foarte redus de zgomot. În plus, funcția I Feel ajută la oferirea unei temperaturi optime și confortabile în cameră. Capacitatea de 12.000 BTU și clasa energetică A++ îl recomandă dacă vrei un aparat eficient din mai multe puncte de vedere. Prețul acestuia este redus cu 29%, iar toate detaliile le găsești AICI.

Oferte eMAG: Telefon mobil Apple iPhone SE

iPhone SE rămâne în continuare un telefon foarte bun de la Apple, iar prețul îl face și accesibil. Telefonul are un afișaj de 4 inci și rezoluție de 1136 x 640 pixeli, iar camera de 12MP este capabilă să filmeze 4K. Smartphone-ul se bazează pe un procesor A9 și pe 2GB de memorie RAM, iar la capitolul stocare ai la dispoziție 32GB. Telefonul îți păstrează datele în siguranță, datorită tehnologiei Touch ID, integrată în butonul Home. Prețul iPhone SE este cu 17% mai mic decât de obicei, datorită actualelor reduceri eMAG, iar mai multe detalii ai la dispoziție AICI.

Reduceri eMAG: Espressor super-automat Philips HD8844/09

Pentru că ziua nu începe bine fără o cafea bună, espressorul Philips HD8844/09 îți poate fi de ajutor. Poți prepara două cești în același timp, iar cu ajutorul sistemului CoffeeSwitch poți alege rapid ce fel de cafea vrei. Afișajul este destul de intuitiv, iar setările de măcinare sunt ajustabile, în funcție de preferințele pe care le ai. Espressorul vine cu o reducere de 39% momentan și poate fi găsit AICI.