Reduceri eMAG: Oferte bune la telefoane Samsung

Reduceri eMAG: Oferte bune la telefoane Samsung

Dacă vrei să-ți cumperi un nou smartphone, atunci cele câteva reduceri eMAG la telefoane Samsung ți-ar putea fi utile.

Reduceri eMAG: Telefon mobil Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge rămâne, la aproximativ un an și jumătate de la lansare, un smartphone de top, pe care îl poți folosi dacă ești în căutarea unui telefon care să nu te lase la greu. Telefonul vine cu un ecran curbat pe ambele margini și cu o diagonală a display-ului de 5,5 inci. Camera foto principală are un senzor de 12 megapixeli și este, în continuare, una dintre camerele de top pe care le poți întâlni pe un smartphone. Bateria generoasă, de 3.600 mAh, ar trebui să-ți ajungă pentru toată ziua. Samsung Galaxy S7 Edge vine cu o reducere de 30% față de prețul inițial și poate fi găsit AICI.

Oferte eMAG: Samsung Galaxy A5 (2017)

Dacă vrei un smartphone din segmentul mid-range, dar care cochetează cu ideea de telefon premium, atunci Samsung Galaxy A5 (2017) poate fi telefonul pe care îl cauți. Acesta vine cu protecție IP68, fiind rezistent la apă și la praf. Ecranul de 5,2 inci are rezoluție Full HD, iar camera foto principală are un senzor de 16 megapixeli. Dacă ești amator de selfie-uri, atunci te va bucura camera secundară, care are tot 16 MP. Telefonul are un procesor octa-core și 3 GB de memorie RAM. Samsung Galaxy A5 (2017) vine cu o reducere de 21% față de prețul inițial și poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG: Samsung Galaxy Note 5

Dacă Samsung Galaxy Note 8 e prea scump momentan, dar dacă ai vrea un smartphone din această serie, atunci Samsung Galaxy Note 5 poate fi o variantă potrivită. Telefonul vine cu S Pen, așa cum te-a obișnuit seria Note, dar și cu un ecran generos, de 5,7 inci. Smartphone-ul este capabil de încărcare wireless, iar bateria de 3.000 mAh este suficientă pentru o zi de lucru. Telefonul are o reducere de 12% față de prețul original, iar toate informațiile despre Note 5 sunt AICI.

Citește și: