Reduceri eMAG: Oferte de neratat în prag de weekend

Reduceri eMAG: Oferte de neratat în prag de weekend

Dacă vrei să profiți de câteva reduceri eMAG pentru a-ți schimba laptopul, telefonul sau televizorul, aici ai câteva recomandări.

Reduceri eMAG: Televizor LED Smart Samsung 43KU6072, 108 cm

Dacă ai de gând să-ți cumperi un televizor nou, atunci nu trebuie să mergi mai departe de modelul 43KU6072, care îți pune la dispoziție un ecran cu diagonala de 108cm și rezoluție 4K, astfel încât conținutul pe care-l vezi să fie de cea mai înaltă calitate. TV-ul are funcții Smart, dar și o mulțime de alte funcții care-ți oferă o imagine cât mai bună și nici sunetul nu este neglijat, acesta fiind asigurat de două boxe de 20W. Televizorul Samsung are o reducere de 1500 de lei față de prețul inițial și este disponibil AICI.

Oferte eMAG: Telefon mobil Huawei P9 Lite

Procesorul HiSilicon Kirin 650 cu opt nuclee stă la baza lui Huawei P9 Lite, dar nu este singurul punct forte. În ceea ce privește memoria disponibilă, dispozitivul oferă 2GB de RAM și 16 GB de stocare, spațiu care poate fi extins cu ușurință cu ajutorul unui card microSD. De asemenea, camera foto de 13MP reprezintă încă o surpriză plăcută. Aceasta include modul de fotografiere PRO, care îi va mulțumi până și pe cei mai pretențiosi utilizatori. Huawei P9 Lite poate fi cumpărat de AICI, având o reducere de 20%.

Reduceri eMAG: Laptop Lenovo IdeaPad 310-15IKB

Dacă vrei un upgrade de laptop, atunci modelul IdeaPad 310-15IKB de la Lenovo trebuie avut în vedere. Acesta vine cu procesor intel din noua generație, Kaby Lake, dar și cu 8GB de memorie RAM. În plus, are ecran Full HD de 15,6 inci și o placă video Nvidia GeForce 920MX, cu 2GB de memorie. Ai la dispoziție și 1TB de spațiu de stocare pe HDD. Laptopul Lenovo vine în actualale reduceri eMAG cu un discount de 21% și este disponibil AICI.