Reduceri eMAG: Oferte perfecte pentru o zi ploioasă

Reduceri eMAG: Oferte perfecte pentru o zi ploioasă

Reduceri eMAG găsești pentru orice ocazie, iar o zi de luni (13) ploiasă trece mai repede cu o sesiune de shopping. Am aruncat un ochi peste lista cu oferte eMAG pentru a găsi câteva produse de care să te bucuri și în zilele cu ploaie.

Oferte eMAG sunt, în această perioadă, la aparate și ustensile de gătit sau la jucării și haine pentru copii, dar în rândurile de mai jos am strâns câteva gadgeturi care sunt la reducere la eMAG și care, sperăm noi, vor fi pe placul tău.

Samsung Galaxy S7 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri lansate anul trecut, iar acum se află la reducere la eMAG. Are un procesor puternic, un display frumos de 5,1 inch, o cameră foto absolut excepțională și spațiu de stocare mai mult decât suficient. Este un telefon rafinat din toate punctele de vedere, dar ce-l face perfect într-o zi ploioasă este rezistența la apă. Dacă ești genul care nu suportă umbrelele, dar care nu se poate abține să-și verifice constant telefonul, cu Galaxy S7 nu ai avea de ce să-ți faci griji că te-ai putea trezi cu un terminal prăjit. Poți cumpără Samsung Galaxy S7 la un preț foarte bun cu ocazia noii runde de oferte eMAG. Îl găsești AICI.

Dacă ești genul care este fericit și pe timp de ploaie, împarte entuziasmul tău și cu cei din jur cu o boxă portabilă. UE Boom 2 este un difuzor stereo foarte puternic care are un design vesel și care e rezistent la șocuri și la stropire. Începe să dansezi în ploaie sau pornește un flashmob cu el. Boxa UE Boom 2 este disponibilă la reducere la eMAG și o poți cumpăra de AICI.

Orașele au o frumusețe aparte când plouă – cel puțin așa credea Bacovia – iar dacă ești mai artistic din fire, câteva clipuri cu ploaia, cu oamenii uzi leoarcă și cu bălțile enorme de pe străzi s-ar putea transforma în capodopere. Surprinde aceste momente cu ajutorul unei camere GoPro, rezistentă la apă, pe care o poți cumpăra la reducere la eMAG, de AICI.

Citește și: