Reduceri eMAG: Oferte pentru un weekend pe care să-l petreci acasă

Reduceri eMAG: Oferte pentru un weekend pe care să-l petreci acasă

Pentru că weekendul cu temperaturi caniculare se apropie cu pași repezi, avem câteva reduceri eMAG care te-ar putea convinge să stai acasă.

Reduceri eMAG: Laptop HP Gaming OMEN 15-ax202nq

Ca să nu te plictisești în casă, poți să începi o sesiune de gaming la adăpostul draperiilor, unde știi sigur că nu vei fi afectat de caniculă. Laptopul de gaming HP OMEN 15-ax202nq este exact ceea ce cauți, acesta fiind dotat cu un procesor i7-7700HQ, de 2,8GHz, dar și cu 8GB de memorie RAM. Ecranul de 15,6 inci este Full HD, iar placa video este modelul Nvidia GTX GeForce 1050 Ti, cu 4GB de memorie VRAM. Nu în ultimul rând, ai 1TB de spațiu de stocare, astfel încât să-ți poți instala toate jocurile preferate. Laptopul vine cu un discount de 10% și poate fi găsit AICI.

Oferte eMAG: Consolă Nintendo Switch

Dacă vrei ceva mai portabil, atunci consola Nintendo Switch ar putea fi prima alegere pe care să o faci. Destul de așteptată de fanii Nintendo, consola nu a dezamăgit și s-a vândut foarte bine de la bun început. Ai ocazia să joci atât titluri singleplayer, cât și jocuri multiplayer pe consolă, iar ecranul cu rezoluție HD nu te va dezamăgi. Consola are un preț special între actualele reduceri eMAG, iar mai multe detalii poți găsi AICI.

Reduceri eMAG: Boxa portabila Sony SRSXB30G

Dacă te-ai plictisit de gaming, atunci poți să-ți chemi câțiva prieteni acasă, dar doar după ce ai pornit aparatul de aer condiționat. O mini-petrecere are nevoie și de o mini-boxă, pe care să o ai conectată fie la laptop, fie la smartphone. Modelul SRSXB30G de la Sony te poate ajuta în acest caz și îți oferă și extra bass, fără să neglijeze celelalte sunete. Boxa este și rezistentă la apă, datorită standardului IPX5, iar autonomia este mai mult decât generoasă, bateria rezistând până la 24 de ore. În plus, dacă ai mai multe boxe de acest fel, le poți conecta împreună rapid. Între actualele oferte eMAG, boxa vine cu un discount de 22% și poate fi găsită AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: