Reduceri eMAG: Oferte pentru primele zile de primăvară

Reduceri eMAG: Oferte pentru primele zile de primăvară

Reduceri eMAG se găsesc pentru orice ocazie, iar astăzi îți arătăm câteva oferte eMAG de care să profiți în primele zile de primăvară. Întreg catalogul eMAG poate fi găsit AICI.

Oricât ne-am dori, primăvara nu înseamnă numai zile cu soare, ci și ploi sporadice. Astfel, un telefon rezistent la apă nu devine util doar pentru cei neîndemânatici, care au tendința să-l scape în chiuvetă, ci și pentru cei care nu se pot desprinde de telefoane nici măcar atunci când plouă afară. Samsung Galaxy S7 edge este smartphone-ul perfect în aceste situații, rezistând la stropire și la scufundare. Este cel mai bun telefon lansat anul trecut și camera foto este perfectă pentru fotografiile clasice de primăvară. Poți găsi Galaxy S7 edge la reducere la eMAG, AICI.

Primăvara, lumea iese din starea de hibernare și începe să facă mișcare. Dacă te numeri printre cei care vor să se pregătească pentru vară, un smartwatch bun te poate ajuta să fii mai eficient atunci când faci sport. Huawei Watch W1 are un design foarte elegant, însemnând că îl poți purta și în afara sălii de fitness, rezistă la apă, deci și la transpirație, îți numără pașii, îți spune câte calorii ai ars și îți monitorizează pulsul. Îl găsesti la reducere la eMAG și îl poți cumpăra de AICI.

Primăvara înseamnă și plimbări lungi prin parcuri, iar asta înseamnă muzică în căști și o mulțime de fotografii făcute cu telefonul. Aceste activități consumă bateria smartphone-ului considerabil mai repede. Ca să te asiguri că nu rămâne telefonul fără energie înainte să obosești tu, nu strică să ai cu tine o baterie externă cu capacitate mare. Noi am găsit un acumulator de 10500 de mAh, capabil să-ți încarce telefonul de minimum trei ori înainte să fii nevoit să-l încarci iar. Îl gășesti la reducere la eMAG, la un preț foarte mic, și îl poți cumpăra de AICI.

Citește și: