Reduceri eMAG: Oferte pe care să le ai în vedere la final de săptămână

Reduceri eMAG: Oferte pe care să le ai în vedere la final de săptămână

Dacă vrei să profiți de câteva reduceri eMAG pe care retailerul le-a pregătit, atunci poți verifica propunerile noastre de mai jos.

Reduceri eMAG: Boxe Logitech 5.1 Z906

Dacă ai de gând să-ți faci upgrade la sistemul de boxe pe care îl ai acasă, atunci modelul Z906 de la Logitech ar putea fi exact ceea ce cauți. Acesta are o putere totală de 500W și vine cu un subwoofer, alături de cinci sateliți. Datorită consolei de control, poți avea acces rapid la toate accesele legate de sunet și calitatea acestuia. În plus, sateliții sunt creați astfel încât să îi poți monta și pe perete, astfel că poți avea parte de o experiență de cinema chiar la tine acasă. Boxele Logitech 5.1 Z906 au un discount de 24% între actualele reduceri eMAG și pot fi găsite AICI.

Oferte eMAG: Aparat foto digital Nikon COOLPIX L340

Aparatul foto digital Nikon COOLPIX L340 poate fi un ajutor de nădejde, mai ales dacă nu ai banii necesari pentru a investi într-un DSLR. Senzorul camerei are 20,2MP, iar aparatul îți oferă un zoom optic de 28x, alături de un zoom digital de 4x. Sensibilitatea ISO poate varia de la 80 la 1600, iar distanța de focalizare poate fi de chiar și 1 centimetru. În plus, lentilele au un echivalent de 22,5 – 630mm. Aparatul poate trage peste 700 de cadre până ce bateriile au nevoie de o reîncărcare. Nikon COOLPIX L340 vine între actualele reduceri eMAG cu un disocunt de 26% și îl poți găsi AICI.

Reduceri eMAG: Sistem desktop Lenovo IdeaCentre 300-20ISH

Dacă ai nevoie de un desktop care să te ajute în sarcinile de bază, dar care să nu coste foarte mult, atunci Lenovo IdeaCentre 300-20ISH ar putea fi ceea ce cauți. Acesta are un procesor i3-6100 de 3,7GHz, din generația Skylake, dar și 4GB de memorie RAM. Placa video este o NVidia GeForce GT 730, cu 2GB de memorie VRAM, iar HDD-ul îți pune la dispoziție 1TB de spațiu de stocare. Toate detaliile despre sistemul Lenovo IdeaCentre sunt disponibile AICI, unde găsești desktopul cu o reducere de 15%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: