Reduceri eMAG: Oferte la televizoare Smart

Reduceri eMAG: Oferte la televizoare Smart

Până și TV-urile devin inteligente în ziua de azi, astfel că între actualele reduceri eMAG poți găsi câteva televizoare Smart la ofertă, dintre care să-l alegi pe cel mai potrivit.

Reduceri eMAG: Televizor Smart Samsung 48J5200

Televizorul Samsung 48J5200 vine cu o diagonală generoasă, de 121 de centimetri, dar și cu o rezoluție pe măsură, de calitate Full HD. Astfel, te vei putea bucura de toate filmele preferate, iar datorită funcțiilor smart, o vei putea face mult mai rapid, intrând direct în aplicația de Netflix sau pe altă aplicație preferată. TV-ul nu dezamăgește nici la capitolul audio, având două boxe de câte 10W fiecare, cu DTS Premium Sound. Televizorul vine și cu funcții de îmbunătățire a imaginii, cum ar fi Wide Colour Enhancer. Toate detaliile despre televizor, care vine și cu o reducere de 780 de lei, poți găsi AICI.

Televizoare Smart la reducere: Televizor LG 43UH661V

Televizorul LG 43UH661V îți oferă un ecran cu diagonala de 108 centimetri, dar plusează cu rezoluție 4K, astfel că ai parte de cea mai înaltă rezoluție disponibilă momentan pe piață. TV-ul are un ecran IPS cu unghiuri de vizualizare largi, iar marginile display-ului sunt aproape inexistente, pentru a-ți oferi o experiență de vizionare cât mai plăcută. Firește, televizorul vine și cu funcții Smart, datorită sistemului webOS 3.0, care îți oferă acces rapid și facil la toate funcțiile de care ai nevoie. Între actualele reduceri eMAG, televizorul LG 43UH661V este cu 25% mai ieftin decât de obicei și poate fi găsit AICI.

Televizoare ieftine la eMAG: Televizor Philips 43PUH6101

O alternativă în ceea ce privește rezoluția Ultra HD poate fi televizorul Philips 43PUH6101, care vine tot cu o diagonală a ecranului de 108 centimetri. Calitatea imaginii este îmbunătățită datorită funcțiilor Pixel Plus Ultra HD și Micro Dimming. La capitolul audio, sistemul de boxe stereo îți oferă 16W, care ar trebui să fie suficienți pentru un living room. Sistemul de operare al televizorului îți oferă acces rapid la toate funcțiile smart de care ai nevoie, astfel încât să-ți transformi experiența de utilizare. Philips 43PUH6101 are o reducere de 22% față de prețul inițial și poate fi găsit AICI.

Reduceri eMAG: Televizor Smart Sony Bravia 49XD7005

Modelul 49XD7005 din gama Sony Bravia vine cu o diagonală a ecranului de 123 de centimetri, dar și cu cea mai înaltă rezoluție disponibilă, 4K. Televizorul se bazează pe Android TV pentru a-ți pune toate aplicațiile necesare la dispoziție, astfel că utilizarea funcțiilor smart devine mult mai ușoară. TV-ul are mai multe funcții de îmbunătățire a imaginii, cum ar fi Motionflow XR și X-Reality PRO 4K. Toate informațiile despre Sony Bravia 49XD7005, care are o reducere de 14% față de prețul inițial, le poți găsi AICI.

Televizoare la reducere: TV Smart Sharp LC-32CFE6452E

O alternativă de buget când vine vorba de televizoare smart poate fi modelul Sharp LC-32CFE6452E, care îți pune la dispoziție o rezoluție a ecranului de 1920 x 1080 pixeli și o diagonală de 81 de centimetri. TV-ul vine cu funcția ACE PRO Engine, pentru îmbunătățirea imaginii, dar și cu dts TruSurround, pentru a-ți oferi și o experiență audio pe măsură, datorită celor două boxe de câte 8W. Toate informațiile despre televizorul smart Sharp LC-32CFE6452E, dar și reducerea de 17%, sunt disponibile AICI.

Citește și: