Reduceri eMAG: Oferte la televizoare cu rezoluție Full HD

Reduceri eMAG: Oferte la televizoare cu rezoluție Full HD

Dacă ai în plan să-ți cumperi un televizor nou, atunci poți arunca o privire pe noile reduceri eMAG la televizoare cu rezoluție Full HD.

Reduceri eMAG: Televizor LED Philips, 102 cm, 40PFT4101/12

Televizorul LED Philips îți oferă o rezoluție a ecranului de 1920 x 1080 pixeli, desfășurați pe o diagonală de 102 centimetri. Acesta vine și cu funcția Picture Performance Index, pentru a-ți îmbunătăți calitatea oricărei imagini sau scene pe care o vezi pe ecran. Televizorul vine fără funcții Smart, astfel încât este recomandat dacă vrei un TV care să își facă treaba rapid. Acesta are o reducere de 16% față de prețul inițial, iar între noile oferte eMAG îl poți găsi AICI.

Oferte eMAG: Televizor Smart Samsung 48J5200

Televizorul Samsung 48J5200 vine cu o diagonală generoasă, de 121 de centimetri, dar și cu o rezoluție pe măsură, de calitate Full HD. Astfel, te vei putea bucura de toate filmele preferate, iar datorită funcțiilor smart, o vei putea face mult mai rapid, intrând direct în aplicația de Netflix sau pe altă aplicație preferată. TV-ul nu dezamăgește nici la capitolul audio, având două boxe de câte 10W fiecare, cu DTS Premium Sound. Televizorul vine și cu funcții de îmbunătățire a imaginii, cum ar fi Wide Colour Enhancer. Toate detaliile despre televizor, care vine și cu o reducere de 22%, poți găsi AICI.

Televizoare la reducere: TV Smart Sharp LC-32CFE6452E

O alternativă de buget când vine vorba de televizoare smart poate fi modelul Sharp LC-32CFE6452E, care îți pune la dispoziție o rezoluție a ecranului de 1920 x 1080 pixeli și o diagonală de 81 de centimetri. TV-ul vine cu funcția ACE PRO Engine, pentru îmbunătățirea imaginii, dar și cu dts TruSurround, pentru a-ți oferi și o experiență audio pe măsură, datorită celor două boxe de câte 8W. Toate informațiile despre televizorul smart Sharp LC-32CFE6452E, dar și reducerea de 250 de lei, sunt disponibile AICI.

Citește și: