Reduceri eMAG: Oferte la telefoane și televizoare resigilate

Reduceri eMAG: Oferte la telefoane și televizoare resigilate
George Stanciu
08:12 25.07.2017

Noile reduceri eMAG ne trimit către telefoane și televizoare resigilate, unde ai ocazia să scutești câteva sute de lei doar pentru un ambalaj deschis.

Reduceri eMAG: Telefon mobil iPhone 7 Gold

iPhone 7 este vârful de gamă al celor de la Apple în materie de telefoane, fiind primul smartphone al companiei care beneficiază de un sistem de camere foto duale. Acestea filmează la rezoluție 4K și scot fotografii impecabile, dar nici camera de selfie-uri, cu senzor de 7MP, nu te va dezamăgi. Ecranul Retina, de 4,7 inci, îți oferă rezoluția de 1334 x 750 pixeli, dar și protecție la șocuri. Telefonul se bazează pe procesorul A10 Fusion și beneficiază și de standardul de protecție IP67. Între actualele reduceri eMAG de la resigilate, telefonul are un discount de 229 de lei și poate fi găsit AICI.

Oferte eMAG: Televizor LED Smart Samsung 40KU6402

Dacă ești în căutarea unui televizor bun, atunci modelul 40KU6402 de la Samsung poate fi ceea ce cauți. Diagonala de 100cm este generoasă și merge mână în mână cu rezoluția 4K, Ultra HD. Acesta are și capacitate de upscaling, astfel încât să te bucuri și de alt conținut la rezoluție 4K. Televizorul folosește sistemul de operare Tizen și se mișcă destul de bine, punându-ți la dispoziție o mulțime de funcții. Mai multe detalii despre televizorul Samsung, care la resigilate are o reducere de 779 de lei, poți găsi AICI.

Reduceri eMAG: Telefon mobil Huawei P10

Huawei P10 este vârful de gamă al companiei, momentan, având la bază un procesor Kirin 960, dar și 4GB de memorie RAM. Smartphone-ul are un sistem de camere duale, cu senzori de 20+12MP, fiind capabile să filmeze 4K. Ecranul este suficient de mare, având diagonala de 5,1 inci și oferindu-ți o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Între noile reduceri eMAG la resigilate, telefonul Huawei P10 are un discount de 339 de lei față de prețul inițial și poate fi găsit AICI.

Mai multe oferte la resigilate poți găsi AICI.

loading...