Reduceri eMAG: Oferte la soluții de stocare pentru toate fișierele tale

Reduceri eMAG: Oferte la soluții de stocare pentru toate fișierele tale

Chiar dacă ai posibilitatea să-ți stochezi fișierele importante în cloud, e bine să ai și copii locale ale acestora, iar noile reduceri eMAG te pot ajuta în acest sens.

Reduceri eMAG: SSD Samsung 850 EVO 250GB

Dacă ai de gând să-ți cumperi un spațiu de stocare intern pentru calculator, atunci un SSD este cea mai bună variantă. Samsung 850 EVO îți pune la dispoziție 250GB de spațiu de stocare, iar vitezele de transfer sunt foarte bune, de până la 520MB/s la scriere și de până la 540MB/s la citire. Softul One-Stop Install te ajută să transferi rapid orice date și aplicații de pe un HDD pe noul solid state drive. Samsung 850 EVO are o reducere de 13% în cadrul actualelor oferte eMAG și poate fi găsit AICI.

Oferte eMAG: HDD extern WD Elements Portable, 1TB

Dacă vrei o soluție portabilă pentru fișierele tale, atunci te poți orienta către un HDD extern, cum ar fi WD Elements Portable, cu o capacitate de stocare de 1TB. Acesta se conectează pe USB 3.0, pentru o rată de transfer destul de bună, dar vine și cu software de backup, astfel încât să-ți salvezi cu ușurință fișierele importante. Dacă ai un cont de DropBox, poți chiar să sincronizezi documente între acesta și HDD. Mai multe detalii despre HDD-ul extern WD Elements Portable, care între noile reduceri eMAG are un discount de 26%, poți găsi AICI.

Reduceri eMAG: SSD extern Samsung T3 Portable, 500GB

Dacă vrei să îmbini portabilitatea cu viteza, atunci poți apela la un SSD extern, cum ar fi modelul Samsung T3 Portable, care îți oferă 500GB de spațiu de stocare. SSD-ul este mai mic decât o carte de vizită, iar vitezele de transfer ajung până la 450MB/s. Bazându-se pe USB Type-C, SSD-ul este compatibil nu doar cu sisteme PC, ci și cu dispozitive mobile, astfel că poți transfera fișiere de oriunde ai avea nevoie. Samsung T3 Portable are un discount de 3% față de prețul inițial și poate fi găsit AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: