Reduceri eMAG: Oferte la resigilate de care să profiți acum

Reduceri eMAG: Oferte la resigilate de care să profiți acum
George Stanciu
12:13 18.09.2017

O mulțime de reduceri eMAG se regăsesc în categoria resigilatelor, de unde ai ocazia să cumperi un produs bun chiar și cu câteva sute de lei discount.

Reduceri eMAG la resigilate: Samsung Galaxy S6 Edge

Dacă vrei un telefon bun de la Samsung, atunci Galaxy S6 Edge poate fi ceea ce cauți, chiar dacă nu mai e telefonul de top al companiei. Flagshipul de acum doi ani încă se ține foarte bine și îți oferă un procesor octa-core, de 2,1+1,5GHz, dar și 3GB de memorie RAM, alături de 32GB de spațiu de stocare. Ecranul Super AMOLED are rezoluție QHD și diagonala de 5,1 inci, având ambele margini curbate. Nici camera foto a telefonului nu se lasă mai prejos, având un senzor de 16 megapixeli. La resigilate, Samsung Galaxy S6 Edge vine cu o reducere de 338 de lei față de oferta inițială, iar telefonul poate fi găsit AICI.

Oferte eMAG la resigilate: Laptop ASUS A550VX-XX286D

Un laptop nou este întotdeauna binevenit, iar dacă e un laptop nou cu o cutie desfăcută și câteva sute de lei reducere, e și mai bine. Modelul A550VX-XX286D se regăsește în categoria resigilatelor de la eMAG și îți propune un procesor i5-6300HQ, de 2,3GHz, dar și 4GB de memorie RAM. Ai 1TB de spațiu de stocare pe HDD, iar la capitolul video te vei bucura de o placă video NVidia GeForce GTX 950M, cu 2GB de memorie VRAM, numai bună pentru ecranul HD de 15,6 inci al laptopului. ASUS A550VX-XX286D are o reducere de 800 de lei la eMAG și poate fi găsit AICI, la categoria resigilate.

Resigilate la eMAG: Smartwatch Garmin Vivoactive HR

Smartwatch-ul Garmin Vivoactive HR se adresează în special celor care duc un stil de viață activ și vor un partener de nădejde pentru monitorizarea activităților de zi cu zi. Ceasul are GPS încorporat și te poate ajuta când alergi, când pedalezi sau chiar când înoți, fără să fie nevoie să-l conectezi la telefon. În mod smartwatch, bateria durează aproximativ 8 zile, iar în modul GPS, autonomia este de 13 ore, mai mult decât suficientă. Ceasul îți monitorizează și ritmul cardiac, iar datele se sincronizează cu aplicația Garmin Connect, pentru a-ți oferi toate detaliile de care ai nevoie. Garmin Vivoactive HR vine cu o o reducere de 180 de lei la capitolul resigilate și poate fi găsit AICI.

loading...