Reduceri eMAG: Oferte la resigilate

Reduceri eMAG: Oferte la resigilate

Dacă ești pe fază când apar oferte la resigilate, poți să cumperi produse la prețuri foarte bune, iar cele trei reduceri eMAG de mai jos te pot ajuta.

Reduceri eMAG la resigilate: Cameră foto-video Samsung Gear 360

Samsung Gear 360 este o cameră foto-video performantă compatibilă cu o serie de telefoane din gama Galaxy S, începând cu modelele S6 și S6 Edge, dar și cu Note 5. Camera are un senzor dual CMOS de 15 megapixeli, astfel că poți filma cu ușurință la 360 de grade. La nevoie, te poți baza doar pe una dintre camerele foto. În plus, Samsung Gear 360 este rezistentă la praf și la stropirea cu apă. Actualele oferte eMAG pentru resigilate îți oferă camera cu un discount de 240 de lei, iar toate detaliile sunt AICI.

Oferte eMAG la resigilate: Televizor SUHD curbat Smart Samsung, 108 cm, 43KS7502

Televizorul SUHD Samsung vine nu doar cu o diagonală generoasă, de 108 centimetri, ci și cu rezoluție 4K, astfel încât să te poți bucura de calitate maximă când te uiți la filmele preferate. În plus, curbura ecranului contribuie la o experiență mai imersivă, aceasta fiind sporită și de tehnologii precum Quantum Dot, HDR 1000 dar și Remastering Engine, care reușește să transforme conținutul de calitate standard în conținut UHD. Modelul de la resigilate are o reducere de 1250 de lei față de prețul actual, iar mai multe detalii găsești AICI.

Reduceri eMAG la resigilate: Smartwatch Huawei Watch W1

Smartwatch-ul Huawei Watch W1 vine cu un ecran AMOLED de 1,4 inci, rezistent la zgârieturi și ideal pentru cele peste 40 de interfețe pe care le ai la dispoziție. Ceasul are un senzor de mișcare integrat, acesta oferindu-ți detalii despre activitatea fizică pe care o înregistrezi. Smartwatch-ul are 512MB de memorie RAM și 4GB de spațiu de stocare, iar bateria este una de 300mAh. Reducerea pentru Huawei Watch W1 este de 300 de lei, iar toate detaliile sunt AICI.