Reduceri eMAG: oferte la produse resigilate

Reduceri eMAG: oferte la produse resigilate

Reduceri eMAG la produse resigilate au mai fost, dar poate merită să arunci un ochi și peste oferta eMAG actuală. Retailerul online promite prețuri tăiate cu până la 50%, iar întreaga listă cu produse participante la promoție este AICI.

Noua campanie de reduceri eMAG la produse resigilate poate fi un prilej bun de shopping, mai ales dacă vrei să-ți schimbi telefonul, să-ți cumperi un laptop nou sau să-ți binecuvântezi sufrageria cu un televizor cu diagonală mai mare.

Produsele resigilate sunt produse care fie au stat în showroom-ul eMAG, fie au fost încercate de alți cumpărători care s-au răzgândit între timp. De regulă, acestea au zgârieturi fine pe suprafețele lucioase și ambalajul deschis, dar defectele sunt minore, iar achiziția lor este justificată de existența garanției și de reducerea considerabilă de preț. Mai jos găsești trei produse resigilate aflate la reducere la eMAG, iar pe restul le găsești AICI.

Primul produs resigilat din această listă este un Samsung Galaxy S7 care, în cadrul noii runde de reduceri eMAG, beneficiază de o tăiere de preț considerabil. Samsung Galaxy S7 este, în viziunea Playtech, cel mai bun smartphone din 2016. Are un procesor foarte puternic, 4GB memorie RAM, un display QHD de 5,1 inch și una dintre cele mai bune camere pe care o vei găsi pe un telefon. Samsung Galaxy S7 poate fi găsit AICI.

Un smart TV bun îți poate schimba complet ideea de entertainment la domiciliu, iar în lista cu reduceri eMAG la produse resigilate am găsit un model de la Philips care promite imagini clare și spectaculoase. Este vorba despre un TV cu diagonală de 108 centimetri și rezoluție 4K. Rulează Android și are un preț excelent, mai ales dacă îl cumperi de la resigilate. Îl găsești AICI.

Ultimul produs din lista noastră cu reduceri eMAG la resigilate este un laptop. Un laptop bun nu trebuie să coste, neapărat, o avere, iar modelul de la Lenovo găsit de noi este o dovadă în acest sens. Are un display de 15,6 inch, procesor Intel Core i5 și 4GB memorie RAM. Are și o placă video dedicată, pe lângă cea integrată, iar spațiul de stocare este un HDD de 500 de GB. Are o reducere considerabilă și îl găsești AICI, alături de alte oferte eMAG.

PLAYTECH
Articol scris de
PLAYTECH
Comentarii
PLAYTECH
09:22 / 23.01.2017