Reduceri eMAG: Oferte bune la laptopuri de gaming

Reduceri eMAG: Oferte bune la laptopuri de gaming

Laptopurile de gaming sunt ideale dacă vrei un ”battlestation” portabil, iar actualele reduceri eMAG vin cu o serie de prețuri destul de bune.

Reduceri eMAG: Laptop de gaming ASUS ROG GL552V

Modelul ASUS ROG GL552V vine cu un procesor i7-6700HQ, din generația Skylake, care rulează la 2,6GHz, dar și cu 8GB de memorie RAM. Placa video dedicată GTX 960M este ideală pentru ecranul Full HD, cu diagonala de 15,6 inci. De asemenea, pentru că jocurile din ziua de azi sunt extrem de mari, ai la dispoziție un HDD de 1TB. În prezent, actualele oferte eMAG îți pun la dispoziție laptopul de gaming cu o reducere de 18%, iar toate detaliile sunt aici.

Oferte eMAG: Laptop de gaming Acer Aspire F5-573G-55FT

Acer Aspire F5-573G-55FT este un laptop de gaming pe care te poți baza, la nevoie, mai ales că ai parte de un procesor i7 din cea mai nouă generație, Kaby Lake. Acesta rulează la 2,5GHz, alături de 8GB de memorie RAM. Ecranul de 15,6 inci este susținut de o placă video dedicată, NVidia GeForce GTX 950M, cu 4GB de VRAM, iar la capitolul stocare, ai parte de un SSD de 256GB. Nu vei instala o mulțime de jocuri pe el, dar poți fi sigur că acestea se vor încărca aproape instantaneu. Noile reduceri eMAG îți oferă o reducere de 22% față de prețul original, iar toate detaliile despre acest laptop de gaming le găsești aici.

Reduceri eMAG: Laptop de gaming Lenovo IdeaPad Y700-17ISK

Lenovo IdeaPad Y700-17ISK este a treia alternativă de laptop de gaming la reducere, iar modelul vine cu un procesor i7 din generația Skylake, de 2,6GHz, dar și cu 8GB de memorie RAM. Ai la dispoziție 1TB de spațiu de stocare și ai parte de un ecran generos, de 17,3 inci, cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Placa video dedicată GTX 960M face o treabă bună alături de acest ecran, astfel că te poți bucura de jocuri cu ușurință. Reducerea actuală a laptopului este de 16%, iar toate detaliile sunt aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: