Reduceri eMAG: Oferte la final de săptămână

Reduceri eMAG: Oferte la final de săptămână

Oferte eMAG și reduceri sunt destule și în acest final de săptămână. Am aruncat un ochi peste site-ul eMAG și am ales câteva produse pe care să le cumperi la prețuri mai mici. 

Întreaga listă cu oferte eMAG este disponibilă AICI, iar mai jos găsești câteva produse care ne-au atras nouă atenția. Spor la cumpărături!

HP Omen 15-axooonq beneficiază de un preț foarte bun cu ocazia noii oferte eMAG și vine cu performanțe bune. Are un procesor Intel Core i7 de generația a 6-a, 4GB memorie RAM și placă video dedicată GTX 960M. Display-ul este unul full HD, de 15,6 inch, iar partea de stocare este de 2TB. Laptopul HP Omen are un preț special cu ocazia acestor reduceri eMAG și îl puteți cumpăra de AICI.

Oferte eMAG sunt și la aparate foto mirrorless. Întreaga listă cu reduceri eMAG la aparate mirrorless o găsești AICI, iar noi am selectat modelul Nikon 1 J5. Acesta are 20,8MP și vine cu un obiectiv de 10-30 mm. Pe lângă asta, știe să filmeze și la rezoluție 4K, la 15 cadre pe secundă, are un ecran rabatabil, pentru selfie-uri reușite și fotografiere din unghiuri diverse, și dispune de conectivitate WiFi și NFC. Îl puteți cumpăra de AICI, fiind la reducere la eMAG.

Mijlocul iernii poate părea un moment ciudat pentru a-ți cumpăra un aparat de aer condiționat, dar este un moment prielnic. Modelul Samsung ales de noi are o putere de 9000 BTU, dar face parte din categoria de energie A++, Aparatul de aer condiționat are un design triunghiular, iar sistemul de răcire este mai eficient, atât din punct de vedere al duratei de răcire, cât și al distanței acoperite. În plus, acesta beneficiază de funcțiile Easy Filter și Virus Doctor, prin care se asigură eliminarea prafului, a alergenilor, a virușilor și a bacteriilor. Aparatul de aer condiționat este la reducere la eMAG și poate fi găsit AICI.

Citește și: