Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice înainte de Paște

Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice înainte de Paște

Reduceri eMAG și oferte sunt, în această perioadă, sub forma unei campanii de Paște. eMAG promite reduceri de până la 50% la mai multe produse electrocasnice, iar catalogul integral este disponibil AICI.

Noi am selectat câteva produse care ne-au făcut cu ochiul, fiind numai bune de cumpărat înainte de Paște, când toată lumea e preocupată de curățenia de primăvară.

Mașina de spălat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE beneficiază de tehnologia Eco Bubble, prin care se asigură o spălare mai eficientă a hainelor, în timp ce consumul de energie este redus consistent. Mașina de spălat vine și cu o funcție de diagnosticare prin care se asigură soluții de remediere pentru problemele ce ar putea apărea la dispozitiv. În plus, aceasta are și un program extrem de rapid, de doar 15 minute, pentru spălare eficientă. Mașina de spălat are o reducere de 41% și poate fi găsită AICI.

Dacă vreți un aparat de aer condiționat mobil ieftin și bun, mai ales că mâine-poimâine vine și vara, modelul Start-Light ACMP-09A este o alegere bună. Are 9.000 BTU, însemnând că este bun pentru o încăpere cu dimensiuni între 10 și 25 de metri pătrați. Îl puteți muta din sufragerie în dormitor în caz de nevoie și are și funcție de dezumidificare, dar și funcție jet, pentru răcirea rapidă a camerei. Îl puteți cumpăra de AICI, la un preț special cu ocazia reducerilor eMAG.

În ceea ce privește frigiderele, printre numeroasele oferte și reduceri eMAG, am descoperit o combină frigorifică de la Arctic. Această beneficiază de o reducere de 38% și are o capacitate de depozitare de 295 de litri. Nu consumă mult curent și are și o funcție de avertizare sonoră, în cazul în care uiți ușa deschisă, iar congelatorul are și funcție de congelare rapidă. Frigiderul Arctic este un best-buy cu ocazia noilor oferte de Paște și îl găsești la reducere, la eMAG, AICI.

Citește și: