Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice

Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice

Reduceri eMAG și oferte găsești, zilele acestea, la electrocasnice, așa că dacă intenționezi să îți schimbi mașina de spălat, frigiderul sau să îți montezi un aparat de aer condiționat, acum ar fi momentul să o faci.

eMAG organizează săptămâna electrocasnicelor și promite reduceri de până la 40% la toată gama de produse pentru casa ta. Ofertele eMAG care ne-au atras nouă atenția le găsești mai jos.

O combină frigorifică bună nu trebuie să fie neapărat foarte scumpă, iar printre numeroasele oferte eMAG am descoperit și acest frigider de la Arctic, care vine cu o reducere considerabilă, de 41%. Este o combină frigorifică mare și încăpătoare, dar care nu consumă foarte mult curent, mulțumită clasei energetice A+. Are o funcție care te avertizează în cazul în care ai uitat să închizi ușa și este disponibil, alături de alte produse aflate la reducere la eMAG, AICI.

Tot în noua campanie de oferte eMAG am descoperit și o mașină de spălat cu reducere de 39%. Este vorba despre un model de la Gorenje care are o capacitate de încărcare de 6 kilograme și care beneficiază și de o funcție de programare. O poți cumpăra de la eMAG, la un preț special, și o găsești AICI.

Fă-ți iarna car și vara sanie. Mijlocul iernii poate părea un moment contraintuitiv pentru a-ți cumpăra un aparat de aer condiționat, dar este un moment prielnic. Acesta are o putere de 9000 BTU, dar face parte din categoria de energie A++, Aparatul de aer condiționat are un design triunghiular, iar sistemul de răcire este mai eficient, atât din punct de vedere al duratei de răcire, cât și al distanței acoperite. În plus, acesta beneficiază de funcțiile Easy Filter și Virus Doctor, prin care se asigură eliminarea prafului, a alergenilor, a virușilor și a bacteriilor. Aparatul de aer condiționat are un preț redus cu 37% și poate fi găsit AICI.

Citește și: