Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice

Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice

Reduceri eMAG și oferte sunt, zilele acestea, la aparate electrocasnice mari și mici. eMAG a organizat campania „Curățenia de primăvară” care promite reduceri de până la 50% la produse care să te ajute să-ți ții casa curată.

În cazul în care îți dorești, totuși, o mașină de spălat vase pe care să o poți include în bucătăria ta, avem modelul ADG 301 de la Whirlpool. Capacitatea acesteia este de zece seturi, iar numărul de programe pe care le poți folosi este de șase. Consumul de apă la fiecare ciclu este de 10 litri, iar cel anual este de 2.800 de litri. Aceasta poate fi achiziționată la un preț avantajos, la reducere de la eMAG, de AICI.

Tot în noua campanie de oferte eMAG am descoperit și o mașină de spălat cu reducere de 39%. Este vorba despre un model de la Gorenje care are o capacitate de încărcare de 6 kilograme și care beneficiază și de o funcție de programare. O poți cumpăra de la eMAG, la un preț special, și o găsești AICI.

Un aspirator bun îți ușurează cosniderabil eforturile când vine vorba de curățenie, iar acest model Philips este puternic și elimină și praful din aer. Este ușor de golit, fiind dotat cu un compartiment special care nu necesită saci, iar peria Turbo promite să scoată părul de animale din orice covor sau carpetă. Partea cea mai bună este că îl poți cumpăra la reducere, de la eMAG, accesând ACEST link.

Și, dacă tot ești pus pe curățenie, nu strică să-ți acorzi și ție mai multă atenție. O periuță electrică te ajută să-ți menții dinții albi și sănătoși, iar în lista cu oferte eMAG am descoperit un pachet special. Panasonic are un ”family pack” cu două periuțe electrice la un preț foarte bun. Periuțele sunt eficiente, capătul oscilând de 26.000 de ori pe minut, iar forma perilor permite și curățarea zonelor mai greu accesibile. Pachetul include și un capăt pentru copii și poți cumpăra periuțele Panasonic la un preț bun, având 21% reducere la eMAG. Le găsești AICI.

Citește și: