Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice

Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice

Reduceri eMAG și oferte sunt, zilele acestea, în cadrul campaniei Cooling Days. eMAG te sfătuiește să-ți pregătești casa pentru vară și are promoții la electrocasnice mari și mici.

Campania de reduceri eMAG Cooling Days vine cu promoții la fel de fel de electrocasnice și cu tăieri de preț de până la 35%. Întreg catalogul eMAG este AICI.

Printre numeroasele oferte eMAG, am descoperit o combină frigorifică de la Arctic. Această beneficiază de o reducere de 41% (mai mare decât cea maximă a campaniei) și are o capacitate de depozitare de 295 de litri. Nu consumă mult curent și are și o funcție de avertizare sonoră, în cazul în care uiți ușa deschisă, iar congelatorul are și funcție de congelare rapidă. Frigiderul Arctic este un best-buy și îl găsești la reducere, la eMAG, AICI.

Poate părea cam devreme pentru a-ți cumpăra un aparat de aer condiționat, dar este un moment prielnic. Modelul Samsung ales de noi are o putere de 9000 BTU, dar face parte din categoria de energie A++, Aparatul de aer condiționat are un design triunghiular, iar sistemul de răcire este mai eficient, atât din punct de vedere al duratei de răcire, cât și al distanței acoperite. În plus, acesta beneficiază de funcțiile Easy Filter și Virus Doctor, prin care se asigură eliminarea prafului, a alergenilor, a virușilor și a bacteriilor. Aparatul de aer condiționat este la reducere la eMAG și poate fi găsit AICI.

Cei care nu pot funcționa normal fără o cafea, două sau trei, dar care nu au răbdare să ajungă la cel mai apropiată cafenea pentru a-și cumpăra lichoarea magică, pot opta pentru un espressor. Modelul DeLonghi ales de noi funcționează atât cu cafea măcinată cât și cu capsule ESE și știe să facă și capucino, nu doar espresso. Este redus cu 50% și îl găsești, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Citește și: