Reduceri eMAG: Oferte la componente și gadgeturi de gaming

Reduceri eMAG: Oferte la componente și gadgeturi de gaming

De actualele reduceri eMAG și oferte pot profita gamerii sau persoanele care vor să-și imbunătățească PC-urile și laptopurile, iar noi am compilat o listă scurtă cu o serie de produse aflate la promoție la eMAG. 

Produsele aflate la reducere la eMAG pe care le-am ales noi fac parte din secțiunea „Lichidări de stoc” de pe site-ul eMAG, iar întreaga listă o poți accesa folosind ACEST link.

Niciodată nu poți avea prea multă memorie RAM, așa că un upgrade nu poate strica. Începe să-ți îmbunătățești performanțele PC-ului cu această plăcuță Hyper X Savage Black de 4GB care are o frecvență de 2666MHz și latență CL13. Este o memorie DDR4 pentru PC-uri desktop și o poți cumpăra la reducere de la eMAG, de AICI.

Un router bun înseamnă sesiuni de gaming online neîntrerupte de lag, dar și fișiere descărcate la viteze foarte bune. La urma urmei, degeaba optezi pentru cel mai bun internet fix, dacă nu ai și o sculă bună care să ți-l împartă în casă. Routerul wireless găsit de noi vine cu patru antene și oferă suport pentru steaming 4K, promițând și performanțe ridicate în jocurile online. În plus, dispune și de o aplicație specială cu ajutorul căreia poți optimiza consumul de bandă pentru fiecare dispozitiv conectat la router în parte. Îl poți cumpăra la reducere de la eMAG, de AICI.

Dacă ești genul care se joacă de pe laptop, poate e cazul să investești într-un monitor cu dimensiuni generoase, pentru a te bucura cu adevărat de lumea din jocuri. În lista cu oferte eMAG am găsit un monitor de gaming de la EIZO care are o diagonală de 23,8 inch, rezoluție full HD și timp de răspuns de 4,9 secunde. Dispune și de o serie de tehnologii gândite special pentru gameri, iar ramele foarte subțiri sunt perfecte dacă ai planuri să cumperi mai mult de un monitor și să îți faci un set-up multi-monitor. Îl poți achiziționa de AICI.